Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταϊκούρας: Η απόλυτη διαφάνεια και η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος αποδεδειγμένα διέπουν την πολιτική διαδρομή μου

Σταϊκούρας: Η απόλυτη διαφάνεια και η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος αποδεδειγμένα διέπουν την πολιτική διαδρομή μου
"Το σύνολο των συμβάσεων που έχουν υπογραφεί επί των ημερών μου είναι αυτονοήτως στη διάθεση της Δικαιοσύνης", αναφέρει ο Χρήστος Σταϊκούρας
«Η απόλυτη διαφάνεια και η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος αποδεδειγμένα διέπουν όλη την πολιτική διαδρομή μου τις προηγούμενες περίπου δύο δεκαετίες, και, προφανώς, και τη θητεία μου ως Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει», τονίζει ο Χρήστος Σταϊκούρας, απαντώντας σε δημοσίευμα της Κυριακάτικης Δημοκρατίας.
Με αφορμή το δημοσίευμα ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, σε δήώσή του αναφέρει ότι «η Κυριακάτικη Δημοκρατία επιχειρεί, για δικούς της λόγους, να παραπλανήσει.
Με πρωτοσέλιδο «Βαριά εκτεθειμένος ο Υπουργός» και «Ζητείται εισαγγελέας», και με τίτλο, στη σελ. 18, «Μέγα σκάνδαλο», καταλήγει ότι «δεν υπάρχει κανένας υπαινιγμός για παράνομες αναθέσεις!».
Σε κάθε περίπτωση, το σύνολο των συμβάσεων που έχουν υπογραφεί επί των ημερών μου είναι αυτονοήτως στη διάθεση της Δικαιοσύνης, καλώ δε την εφημερίδα να υλοποιήσει την προτροπή της!
Η απόλυτη διαφάνεια και η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος αποδεδειγμένα διέπουν όλη την πολιτική διαδρομή μου τις προηγούμενες περίπου δύο δεκαετίες, και, προφανώς, και τη θητεία μου ως Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών.
Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.
Αν αυτό έχει ενοχλήσει ή/και ενοχλεί κάποιους, δεν με αφορά».

Το δημοσίευμα

stak.JPG

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης