Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φλώρος (ανεξάρτητος Βουλευτής) στην Περιφέρεια Θεσσαλίας: Τα έργα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα

Φλώρος (ανεξάρτητος Βουλευτής) στην Περιφέρεια Θεσσαλίας: Τα έργα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα

Η παρέμβαση του ανεξάρτητου βουλευτή Λαρίσης Κωνσταντίνου Φλώρου φαίνεται ότι «ενόχλησε» αυτούς της κυβερνητικής πλειοψηφίας

Σχετικά Άρθρα
Το παρών έδωσε ο ανεξάρτητος Βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος στην σύσκεψη που έγινε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας όπου τέθηκαν σε μία ουσιαστική συζήτηση τα θέματα που συνδέονται με το υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας και την τύχη των ημιτελών έργων του άνω Αχελώου.
Στην σύσκεψη παρευρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κουρέτας που ενημέρωσε τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης και της Εθνικής αντιπροσωπείας για τα έργα αλλά και την συνολική κατάσταση του Θεσσαλικού κάμπου.
Η παρέμβαση του ανεξάρτητου βουλευτή Λαρίσης Κωνσταντίνου Φλώρου φαίνεται ότι "ενόχλησε" αυτούς της κυβερνητικής πλειοψηφίας με τον κ. Αριστοτέλη Σπανιά να διακόπτει τον Φλώρο λέγοντας μάλιστα πράγματα που ουδέποτε είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Η περίοδος covid

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Φλώρος αναφέρθηκε στην περίοδο Covid και στις καθυστερήσεις που έγιναν τότε στα αντιπλημμυρικά έργα επειδή -όπως έλεγε η πλειοψηφία- ήταν όλοι άρρωστοι.
Ο Φλώρος έθεσε ως αντεπιχείρημα ότι τότε, επειδή εργαζόταν και ο ίδιος σε τεχνικά έργα, ήταν η καλύτερη εποχή αφού δεν υπήρχαν εμπόδια, τόσο στους δρόμους όσο και στις περιοχές αφού υπήρχε μειωμένη κίνηση γενικότερα.
Τότε επενέβει ο κ. Σπανιάς και αμφισβήτησε τα λεγόμενα του Φλώρου, λέγοντας συγκεκριμένα ότι «έχετε λανθασμένη άποψη για την ιατρική και αμφισβητείτε τους αρρώστους».
Ο ίδιος ανταπάντησε «δεν αμφισβητώ τίποτα και μη βάζετε λέξεις στο στόμα μου που δεν έχω πει, υπήρχαν καταχρήσεις την περίοδο covid, αλλά δεν ήρθαμε εδώ για να κάνουμε προσωπικές αντιπαραθέσεις και να λύσουμε πολιτικές διαφορές, διότι ως γνωστόν τότε πολλοί εξέδιδαν και ψεύτικα πιστοποιητικά νόσησης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης