
«Ο Μητσοτάκης ξαναχτυπά με μεγάλα λόγια και μηδενικό έργος», σχολιάζει ο Γ. Δημητροκάλλης
Ο κ. Δημητροκάλλης, με αφορμή τη σημερινή ανάρτηση του πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη, για το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης των συγκοινωνιών της δυτικής Αθήνας, υπογραμμίζει ότι «αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι δεν μπορεί –ή μάλλον δεν θέλει– να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες».
Σύμφωνα με τον κ. Δημητροκάλλη, «οι συμμορίες δρουν ανενόχλητες, οι παράνομοι μετανάστες αυξάνουν την εγκληματικότητα και η δικαιοσύνη αδυνατεί να επιβάλλει την τάξη«.
«Αυστηροί νόμοι, δικαιοσύνη και απελάσεις – όχι άλλα επικοινωνιακά κόλπα!» ξεκαθαρίζει ο βουλευτής, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει αφήσει τον ελληνικό λαό απροστάτευτο.
Αναλυτικά ο κ. Δημητροκάλλης αναφέρει ότι «ο Μητσοτάκης ξαναχτυπά με μεγάλα λόγια και μηδενικό έργο! Βγήκε πάλι να μας πει ότι η ασφάλεια στις συγκοινωνίες είναι «βασικός πυλώνας» της πολιτικής του. Αλήθεια; Μήπως όπως η «ασφάλεια» που εγγυήθηκε στα Τέμπη, όπου 57 ψυχές χάθηκαν εξαιτίας της δικής του κυβερνητικής ανικανότητας; Μήπως όπως η «ασφάλεια» που εξασφάλισε με την πανεπιστημιακή αστυνομία, που κατέληξε φιάσκο και κόστισε εκατομμύρια στους φορολογούμενους;
Η αλήθεια είναι μία: η Νέα Δημοκρατία έχει αποτύχει παταγωδώς στη διατήρηση της τάξης και της ασφάλειας των πολιτών. Οι συμμορίες δρουν ανεξέλεγκτες, οι παράνομοι μετανάστες γεμίζουν τις πόλεις μας με εγκληματικότητα, και το δικαστικό σύστημα παραμένει ένα ανέκδοτο που αφήνει ελεύθερους τους κακοποιούς.
Η ασφάλεια των πολιτών δεν είναι κάποιο προεκλογικό πυροτέχνημα, ούτε επικοινωνιακή φούσκα για να χτυπήσει ο Μητσοτάκης παλαμάκια στο κοινό του. Είναι θεμελιώδης υποχρέωση του κράτους. Και αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι δεν μπορεί –ή μάλλον δεν θέλει– να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες».
«Η λύση είναι ξεκάθαρη: αυστηροί νόμοι, δικαιοσύνη που τιμωρεί τους εγκληματίες και απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών. Χωρίς αυτά, η ασφάλεια θα παραμένει απλά ένα ακόμα προπαγανδιστικό αφήγημα της αποτυχημένης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας», καταλήγει ο κ. Δημητροκάλλης.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών