Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για Άγνωστο Στρατιώτη: Ο αυταρχισμός και η έπαρση Μητσοτάκη έχουν εξαγριώσει την κοινωνία

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για Άγνωστο Στρατιώτη: Ο αυταρχισμός και η έπαρση Μητσοτάκη έχουν εξαγριώσει την κοινωνία
"Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν" τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Για αυταρχισμό και έπαρση του Κ. Μητσοτάκη που έχουν εξαγριώσει όλη την κοινωνία κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή την τροπολογία για το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν.
Επικαλείται ψευδώς τον σεβασμό στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Θυμόμαστε πόσο σέβεται το μνημείο ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, θυμόμαστε τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό, όπου η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και ένα τμήμα των διαδηλωτών προσπάθησαν να εισβάλουν στη Βουλή, βεβηλώνοντας το μνημείο».
«Τους προειδοποιούμε, θα σταθούμε δίπλα σε κάθε πολίτη που θα διεκδικήσει κάτι τόσο δίκαιο και ανθρώπινο, όπως ο Πάνος Ρούτσι, στο μέλλον.
Τους προειδοποιούμε, θα είμαστε δίπλα στους γονείς και στους επιζήσαντες όταν θα γράφουν ξανά τα ονόματα των 57 στο συγκεκριμένο σημείο», προσθέτει το κόμμα και καταλήγει σημειώνοντας πως «ο αυταρχισμός και η έπαρση του κ. Μητσοτάκη έχουν εξαγριώσει όλη την κοινωνία. Οι τραμπικής έμπνευσης νομοθετικές του πρωτοβουλίες δείχνουν την αλαζονεία του, αλλά και τον συντηρητισμό του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης