Τελευταία Νέα
Speculator

Υποψήφιος για διευθύνων σύμβουλος της ΕΧΑΕ ο Νίκος Κονταρούδης - Το κοινό παρελθόν με Ευθύμιο Μπουλούτα

Υποψήφιος για διευθύνων σύμβουλος της ΕΧΑΕ ο Νίκος Κονταρούδης - Το κοινό παρελθόν με Ευθύμιο Μπουλούτα
Φουντώνει η μάχη για τη διαδοχή του κ, Σωκράτη Λαζαρίδη στην θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΧΑΕ
Σχετικά Άρθρα

Φουντώνει η μάχη για τη διαδοχή του κ, Σωκράτη Λαζαρίδη στην θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΧΑΕ.
Σύμφωνα με καλή πληροφορημένες πηγές στη λίστα των ενδιαφερόμενων έχει προστεθεί και ο πρώτος Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Νίκος Κονταρούδης.

Δέλεαρ όπως φαίνεται είναι οι υψηλές αμοιβές που προσφέρει η θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΧΑΕ σε αντίθεση με αυτή τη θέση του Αντιπρόεδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που είναι υποπολλαπλάσιες καθώς για ένα παράδοξο λόγο η Πολιτεία θεωρεί ότι αρκούν οι μισθοί δημοσίου για τη συγκεκριμένη Ανεξάρτητη Αρχή και όχι για άλλες όπως για παράδειγμα η ΕΕΤΤ.
Ο κ. Κονταρούδης πάντως δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερα σημαντικές περγαμηνές στον τομέα της Κεφαλαιαγοράς και μάλλον διακρίνεται για τις πολιτικές του σχέσεις που αποτέλεσαν την προωθητική δύναμη για να αναλάβει τη θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής.

Στο βιογραφικό του αναφέρει τη θητεία του στον όμιλο Marfin (για την ακρίβεια αναφέρεται στη θέση του Αναπληρωτή CEO στην Επενδυτική Τράπεζα) τότε που είχε έλθει στο αρνητικό προσκήνιο με πλήθος σχετικών δημοσιευμάτων κυρίως σε Κυπριακά μέσα ενημέρωσης για τα υπέρογκα μπόνους που είχε λάβει όπως και άλλοι όπως ο κ. Ευθύμης Μπουλούτας που διευθύνει σήμερα τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ.
Το αν τελικά ο κ. Κονταρούδης φτάσει στο τέλος της διαδρομής της διεκδίκησης του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΧΑΕ είναι άγνωστο.
Όπως άγνωστο είναι μέχρι σήμερα το έργο του στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ή είναι γνωστό κατά το σκέλος ότι έχει άριστες σχέσεις με την Πρόεδρο κα Βασιλική Λαζαράκου ευρισκόμενος σχεδόν πάντοτε δίπλα της.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης