Τελευταία Νέα
Speculator

Η διχογνωμία του ΔΣ της Επ. Κεφαλαιαγοράς με τις υπηρεσίες διέσωσε τη Μπλε Κέδρος - Προθεσμία να διορθώσει τα προβλήματα

Η διχογνωμία του ΔΣ της Επ. Κεφαλαιαγοράς με τις υπηρεσίες διέσωσε τη Μπλε Κέδρος - Προθεσμία να διορθώσει τα προβλήματα
Η απαίτηση 350.000 ευρώ της Μπλε Κέδρος από τους αδελφούς Ευμορφίδη
Σχετικά Άρθρα

Απέναντι στην εισήγηση των υπηρεσιών για ανάκληση της άδειας λειτουργίας της Μπλε Κέδρος στάθηκε χθες 13/1 το ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του ΔΣ έκριναν ότι οι παραβάσεις που έχουν διαπραχθεί δεν αιτιολογούν την ανάκληση της άδειας της ΑΕΕΑΠ ενώ όπως φαίνεται και από τη χθεσινή ανακοίνωση της Επιτροπής δεν επέβαλαν ούτε τα πρόστιμα που εισηγείτο η υπηρεσία καθώς δεν υπάρχει στην ανακοίνωση καμία αναφορά.
Ωστόσο το ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς έχει παράσχει προθεσμία στην εταιρία προκειμένου να προβεί άμεσα σε διορθώσεις των προβλημάτων που υφίστανται σε κρίσιμους τομείς όπως η διαχείριση κινδύνου και ο εσωτερικός έλεγχος και σε κάθε περίπτωση απαιτεί από την ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ να έχει ολοκληρώσει τις διορθώσεις πριν την υποβολή ενημερωτικού δελτίου για την εισαγωγή της εταιρίας στο Χρηματιστήριο.
Πηγές της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφέρουν μάλιστα ότι η ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ θα βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση μέχρι να κινήσει τις διαδικασίες εισαγωγής της στο Χρηματιστήριο.
Σημειώνεται ότι η προθεσμία εισαγωγής της ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ εκπνέει στις 30 Μάϊου 2021.
Πάντως ανατρέχοντας στις οικονομικές καταστάσεις του εξαμήνου 2021 διαπιστώνεται ότι υπάρχει απαίτηση και απαίτηση από τους μετόχους Παύλο και Μιχάλη Ευμορφίδη 350.000 ευρώ.
Οι απαιτήσεις αυτές κατατάσσονται στην κατηγορία των μισθωμάτων και αν αντιλαμβανόμαστε σωστά καθώς δεν υπάρχει καμία επεξήγηση οι αδελφοί Ευμορφίδη έχουν ενοικιάσει ακίνητο από την εταιρία και έχουν υποχρεώσεις σε ενοίκια.
Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης