Τελευταία Νέα
Speculator

Αποκάλυψη: Οι ανεξέλεγκτες ελέγκτριες του υγειονομικού του Πατούλη που φαντάζονται (γιατί άραγε;) παραβάσεις

Αποκάλυψη: Οι ανεξέλεγκτες ελέγκτριες του υγειονομικού του Πατούλη που φαντάζονται (γιατί άραγε;) παραβάσεις
Η ανακάλυψη πηγαδιών που δεν υπάρχουν και τα πορτοπαράθυρα που εξαφανίζονται και ξαναεμφανίζονται.

Φόβος και τρόμος των επιχειρήσεων των Βορείων Προαστείων έχουν γίνει δύο ελέγκτριες του υγειονομικού της Περιφέρειας Αττικής που βγήκαν στο … κλαρί του ελέγχου τους τελευταίους μήνες με μεγάλη όρεξη.
Είναι δε τόσο μεγάλη η όρεξή τους για να διαπιστώσουν παραβάσεις που … παρασύρονται στην αναγραφή φανταστικών πορισμάτων ελέγχου και αποστέλλουν και έγγραφα τους Δήμους προκειμένου να βάλουν προσωρινά λουκέτα σε επιχειρήσεις.
Οι Δήμοι φυσικά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα παρά μόνο να εφαρμόσουν τα όσα προβλέπονται από τη νομοθεσία δηλαδή τις ποινές με βάση τις γνωμοδοτήσεις ελέγχου.
Το εξωφρενικό βέβαια ακολουθεί στη συνέχεια καθώς όταν οι θιγόμενοι υποβάλλουν ενστάσεις στους Δήμους.
Ελλείψει όμως συνεργείων ελέγχων από τους Δήμους, οι Δήμοι αναγκαστικά αποστέλλουν στην Περιφέρεια το αίτημα επανελέγχου.
Και φευ τον επανέλεγχο για το αν έγινε σωστά ο αρχικός έλεγχος κάνουν ξανά οι ίδιες κυρίες που είχαν κάνει τον αρχικό έλεγχο δηλαδή οι δύο εν λόγω ελέγκτριες της Περιφέρειας.
Στην ουσία η διαδικασία που ακολουθείται είναι ο έλεγχος του εαυτού τους και φυσικά διαιωνίζεται η ομηρία των επιχειρήσεων.
Φαίνεται ότι οι δύο κυρίες πάντως πως παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει από επιχειρηματίες στην Περιφέρεια και τις συνεχείς τηλεφωνικές οχλήσεις στον κ. Πατούλη συνεχίζουν να βλέπουν πράγματα που δεν υπάρχουν και να ζητούν από τις επιχειρήσεις έγγραφα που αποτελούν αποκύημα μεγάλης φαντασίας, χωρίς να υπάρχει καμία δράση από πλευράς Περιφερειάρχη ώστε να ελέγξει τουλάχιστον αν αυτά που καταγγέλλουν οι επιχειρήσεις είναι πραγματικά γεγονότα.

Δεν βλέπουν και όχι μόνο

Σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το bankingnews οι εν λόγω κυρίες δεν είδαν για παράδειγμα την ύπαρξη θυρών και παραθύρων που υπήρχαν σε ελεγχόμενες επιχειρήσεις (τι σύμπτωση άραγε να μην βλέπουν μόνιμα πόρτες και παράθυρα;) και είναι απορίας άξιον αν έχουν προβλήματα όρασης.
Επίσης έφτασαν στο σημείο να ζητούν από επιχειρήσεις έγγραφα τα οποία χρειάζονται μόνο στην περίπτωση υδροδότησης από προσωπικά πηγάδια ή πηγές.

Άραγε υπάρχουν πολλά πηγάδια και πηγές στα Βόρεια Προάστεια.


Υπάρχουν άραγε επιχειρήσεις που υδροδοτούνται από πηγάδια και πηγές και χρειάζεται να αποδείξουν ότι το νερό είναι πόσιμο;
Το ερώτημα μετά από όλα αυτά είναι τι ακριβώς συμβαίνει με τις δύο κυρίες που έχουν … παρελθόν.
Και θα είχε ένα ενδιαφέρον να ελεγχθεί αν η περιουσιακή τους κατάσταση είναι η δηλωθείσα και με βάση τις πηγές εισοδημάτων τους ώστε να μην αιωρούνται υπόνοιες πως τα «σοβαρά ευρήματα» που φαντάζονται έχουν άλλου είδους σκοπιμότητα.
Τουλάχιστον για να κλείσουν τα στόματα κάποιων επιχειρηματιών που αναφέρονται σε διάφορα περιστατικά τα οποία το bankingnews ελέγχει.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης