Τελευταία Νέα
Speculator

Τι ξέχασε να διαψεύσει ο Βίκτωρ Ρέστης και τι θα επιβεβαιώσει αν μέχρι αύριο δεν πληρώσει 8,7 εκ. ευρώ

Τι ξέχασε να διαψεύσει ο Βίκτωρ Ρέστης και τι θα επιβεβαιώσει αν μέχρι αύριο δεν πληρώσει 8,7 εκ. ευρώ
Τι ξέχασε να διαψεύσει ο Βίκτωρ Ρέστης
Σχετικά Άρθρα
Μπορεί να ήλθαν σε γνώση του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, όπως λέει, δημοσιεύματα τα οποία τον εμπλέκουν με χρηματοδότηση του κόμματος ΝΙΚΗ και να διαψεύδει κατηγορηματικά εμπλοκή του απειλώντας με αγωγές και μηνύσεις, αλλά φαίνεται ότι αυτά που περιέρχονται σε γνώση του είναι ελλιπή.
Και μπορεί πράγματι ο εφοπλιστής να μην χρηματοδοτεί τη ΝΙΚΗ αλλά είναι γνωστό ότι στο παρελθόν έχει πει και το περίφημο «πιάσε με αν μπορείς». Οπότε αυτό δίνει δικαιώματα στον καθένα να πιστεύει ότι θέλει αλλά προς το παρόν ουδείς είναι σε θέση να υποστηρίξει με βεβαιότητα ότι ο εφοπλιστής υποστηρίζει οικονομικά το συγκεκριμένο κόμμα.
Ωστόσο, ο κ. Ρέστης δεν φαίνεται να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το γεγονός ότι ο επί πολλά χρόνια συνεργάτης του (με μια διακοπή την περίοδο όπου είχε δικαστικές περιπέτειες και η οικογένειά του είχε απαιτήσει να απομακρυνθεί) ο κ. Ανδρέας Βορύλλας εκτός από ιδιοκτήτης κρεπερί στο Περιστέρι είναι και υποψήφιος με τη ΝΙΚΗ.
Φανταστείτε όμως τι θα είχε συμβεί αν στενός συνεργάτης άλλου εφοπλιστή κατέβαινε υποψήφιος με οποιοδήποτε κομματικό σχηματισμό.
Αυτό όμως είναι το λιγότερο καθώς ο κ. Ρέστης δεν φαίνεται να έχει λάβει γνώση για τη δημοσιότητα της υπόθεσης Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης. Ούτε αισθάνεται την ανάγκη να δηλώσει δημοσίως ότι είναι φερέγγυος επιχειρηματίας και η συνεχής καθυστέρηση να καταβάλλει τα προβλεπόμενα από την προσφορά του για τη μίσθωση του Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης δεν οφείλεται στις σχέσεις αγάπης με τον Αρχιεπίσκοπο και τον ανιψιό του Αρχιεπισκόπου.
Δεν αισθάνεται επίσης την ανάγκη τελικά να δηλώσει αν θα πληρώσει ή όχι τις υποχρεώσεις του ή θα φύγει από μια επένδυση γιατί έκανε μια προσφορά που πίστευε ότι δεν θα πληρώσει στο πλαίσιο της Αγάπης, χωρίς να υπολογίσει ότι υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι και κυρίως ότι υπάρχουν νόμοι που η εκκλησία και ο επικεφαλής της δεν μπορούν να προσπεράσουν. Θέλουμε να πιστεύουμε πάντως ότι μέχρι αύριο που είναι η πολλοστή προθεσμία που έδωσε στον κ. Ρέστη ο Αρχιεπίσκοπος ο κύριος Ρέστης θα έχει καταβάλλει τα 8,7 εκ ευρώ που οφείλει και η Αγάπη της Εκκλησίας και προσωπικώς του Αρχιεπισκόπου να θριαμβεύσουν και να διαψεύσουν άπαντες του δημοσιογράφους και ημάς ιδιαιτέρως.
Παρ' όλα αυτά, δεν μπορούσε να προσπεράσουμε το γεγονός ότι ι σχέσεις αγάπης μάλλον ήταν και η αιτία που η κα Μαριάννα Λάτση με το fund Latsco παρ ότι ενδιαφερόταν να μπει στο διαγωνισμό όταν είδε τι συνέβαινε απομακρύνθηκε και δεν μπήκε καν στον κόπο να υποβάλει προσφορά.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης