Τελευταία Νέα
Speculator

Ο διάδοχος Τσαμάζ στον όμιλο ΟΤΕ και οι αλλαγές στη διοικητική πυραμίδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024

Ο διάδοχος Τσαμάζ στον όμιλο ΟΤΕ και οι αλλαγές στη διοικητική πυραμίδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024
Οι επόμενοι μήνες αναμένεται θα αποτελέσουν το μεταβατικό διάστημα
Σχετικά Άρθρα
Η ολοκλήρωση της τελευταίας θητείας του Μιχάλη Τσαμάζ στην ηγεσία του ομίλου ΟΤΕ τον Ιούνιο του 2024 αναμένεται να παρασύρει σε αποχωρήσεις στελεχών που επί χρόνια κατείχαν κορυφαίες διοικητικές θέσεις στην πυραμίδα του Οργανισμού αλλά και να φέρει στην ηγεσία του ΟΤΕ τον κ. Κώστα Νεμπή ο οποίος είναι σήμερα CEO της Hrvatski Telekom θυγατρικής της Deutsche Telekom και στο παρελθόν έχει θητεύσει σε κορυφαίες θέσεις στον όμιλο ΟΤΕ .
Οι επόμενοι μήνες αναμένεται σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές θα αποτελέσουν το μεταβατικό διάστημα όπου θα εγκατασταθεί η νέα διοικητική ομάδα του ΟΤΕ που θα επικουρεί το νέο επικεφαλής του Οργανισμού.
Μια νέα διοικητική ομάδα που η σύνθεσή της θα διαφέρει από την υφιστάμενη σε αξιοσημείωτο βαθμό.

Η αποχώρηση Τσαμάζ βρίσκει έναν Οργανισμό που θα έχει διαφορετικό προφίλ δεδομένου ότι τρέχουν οι διαδικασίες της συγχώνευσης ΟΤΕ - Cosmote η οποία θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2024.
Φαίνεται όμως ότι θα σημάνει και το τέλος του λογοτύπου Cosmote-OTE καθώς οι Γερμανοί δείχνουν αποφασισμένοι να μεταφέρουν το Τ-mobile και στην Ελλάδα.

Η διαδοχή αναμένεται να είναι απόλυτα ομαλή καθώς ο Μιχάλης Τσαμάζ έχει δουλέψει αρκετά στο μέτωπο της δημιουργίας στελεχών που θα οδηγήσουν τον ΟΤΕ στην επόμενη ημέρα χωρίς τους κραδασμούς που θα μπορούσε να προκαλέσει η αποχώρηση μιας διοικητικής ομάδας που επί χρόνια είχε τον πρώτο λόγο και η θητεία στέφθηκε από επιτυχία καθώς ο Οργανισμός σήμερα είναι πανίσχυρος στην ελληνική αγορά.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης