Sports Βusiness

Τεράστια επένδυση σε μαραθωνίους με 320 εκατομμύρια δολάρια από την Tata Consultancy Services!

Τεράστια επένδυση σε μαραθωνίους με 320 εκατομμύρια δολάρια από την Tata Consultancy Services!

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική κίνηση προέβη η Tata Consultancy Services, η οποία αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα την «κυρίαρχο» στους μαραθωνίους, επενδύοντας 320 εκατομμύρια δολάρια για την επόμενη οκταετία.

Η Tata Consultancy Services αναμένεται να γίνει ένας από τους κορυφαίους επενδυτές σε μαραθωνίους, ξοδεύοντας ένα τεράστιο ποσό, που θα «αγγίξει» τα 320 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα 8 χρόνια.

Αναλυτικότερα, το ενδιαφέρον της προϋπήρχε από το 2008, όταν και έγινε ο κατώτερος χορηγός του μαραθωνίου της Βομβάης.

Έκτοτε, το συγκεκριμένο γεγονός συνεχίστηκε και πλέον βρίσκεται στην «κορυφή» της σχετικής λίστας, με  έξι διοργανώσεις που έλαβαν χώρα στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και τη Σουηδία.

Άμεση συνέπεια της επικείμενης επιτυχίας της αποτέλεσε η επιθυμία να μεγιστοποιήσει την επιρροή της στην διοργάνωση μαραθωνίων. Για τον λόγο αυτό, η ΤLC τον περασμένο μήνα, διοργάνωσε τον τέταρτο μεγαλύτερο μαραθώνιο στον κόσμο - τον μαραθώνιο του Λονδίνου.
Cool-Ideas-Trail-Running-Series.jpg

Άξιο αναφοράς πάντως είναι πως εκτός από τους μαραθώνιους, η εταιρεία έχει προσφορές χορηγίας σε αθλήματα όπως αγώνες αυτοκινήτων, χόκεϊ επί πάγου και γκολφ. «Το 80% του προϋπολογισμού μας για αθλητικές χορηγίες διατίθεται σε μαραθώνιους και το υπόλοιπο για άλλα ανταγωνιστικά παιχνίδια», δήλωσε ο βασικός εκπρόσωπός της.

Η TCS θα δαπανήσει έως και 40 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για τη διοίκηση αγώνων από το 2022 έως το 2029. Υπό σκέψη μάλιστα βρίσκεται το γεγονός, να προσθέσει η εταιρεία περισσότερους μαραθώνιους στη λίστα χορηγιών της.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης