Sports Βusiness

Ρατζαστάν Ρόγιαλς: Ένωσε τις δυνάμεις της με την ομάδα των Μπαρμπάντος και αλλάζει όνομα…

Ρατζαστάν Ρόγιαλς: Ένωσε τις δυνάμεις της με την ομάδα των Μπαρμπάντος και αλλάζει όνομα…

Μία σημαντική συμφωνία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ομάδα κρίκετ της Καραϊβικής, Ρατζαστάν Ρόγιαλς, η οποία «έδωσε τα χέρια» με την Μπαρμπάντος Ρόγιαλς, αγοράζοντας το πλειοψηφικό της πακέτο!

Μία ιδιαίτερα κερδοφόρα, επιχειρηματική κίνηση ολοκλήρωσε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα η Ρατζαστάν Ρόγιαλς, διαφοροποιώντας πλέον σημαντικά τα δεδομένα που δημιουργούνται στο κρίκετ της Καραϊβικής.

Αναλυτικότερα, οι «δύο φορές» πρωταθλητές κρίκετ στην χώρα τους, αγόρασαν το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της Μπαρμπάντος Τριντέντς και πλέον, το όνομα της ομάδας της Premier League στο εν λόγω άθλημα θα είναι γνωστό ως Μπαρμπάντος Ρόγιαλς, με αποτέλεσμα ο Όμιλος της Ρόγιαλ να αποκτά ισχυρή δυναμική!
qFh6uLUj79_1.jpg

Σε μία συμφωνία λοιπόν, της οποίας οι οικονομικές συναλλαγές δεν έχουν έρθει προς το παρόν στην επιφάνεια, η Ρατζαστάν Ρόγιαλς έκανε πραγματικότητα μία επιδίωξη που τόσο επιθυμούσε, και πλέον θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα του CPL που ξεκινά στις 26 Αυγούστου, έχοντας «διαφορετικό αέρα».

Αυτό επί της ουσίας επισήμανε και ο Πρόεδρός της, Κούμπαν Σανγκακάρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο «εταιριών» στο twitter της Ρατζαστάν. Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Οι Μπαρμπάντιος Ρόγιαλς θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος του συστήματος κρίκετ της χώρας. Με ένα φανταστικό ταλέντο τοπικών παικτών, έχουμε την ευκαιρία να καινοτομήσουμε και να αναπτύξουμε στρατηγικές που θα ωφελήσουν ολόκληρο τον Όμιλο Royals. Είμαστε ενθουσιασμένοι και αναμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος!»

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης