Sports Βusiness

FTX-Μπέρκλεϊ: Συμφωνία ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ για την ονομασία του California Memorial Stadium!

FTX-Μπέρκλεϊ: Συμφωνία ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ για την ονομασία του California Memorial Stadium!

Η FTX, εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, ήρθε σε πλήρη συμφωνία για την ονομασία του California Memorial Stadium, ως μέρος μίας ευρύτερης συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Μπέρκλεϊ.

Μία νέα σελίδα ανοίγει για το California Memorial Stadium, που πλέον μετονομάζεται σε FTX Field!

Η ομώνυμη εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο των κρυπτονομισμάτων ήρθε σε μία ιστορική συμφωνία με το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, το Μπέρκλεϊ. Η FTX θα προσφέρει 15 εκατομμύρια ευρώ για να εξασφαλίσει την ονομασία του σταδίου χωρητικότητας 62.000 ανθρώπων, για τα επόμενα 10 χρόνια, με τη συμφωνία να αποτελεί την πρώτη χορηγία εταιρίας κρυπτονομισμάτων σε αθλητικό κολέγιο.

Η συμφωνία έχει υπογραφεί μεταξύ της Cal Athletics και της West Realm Shires Services, που κατέχει και διαχειρίζεται την FTX. Μέσω της Learfield, που «τρέχει» την Cal Bears Sports Properties, η οποία θα δεχτεί τα 15 εκατομμύρια ευρώ σε κρυπτονόμισμα για λογαριασμό του πανεπιστημίου.

Πρόκειται για μία σημαντική οικονομική επένδυση στο Μπέρκλεϊ, με τις προσπάθειες να επικεντρώνονται αρχικά στην εξυπηρέτηση των σπουδαστών, αλλά και των αστέγων της πόλης.

Ο Jim Knowlton, διευθυντής στίβου στο πανεπιστήμιο, δήλωσε: «Η FTX είναι μία αναπτυσσόμενη εταιρεία στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας σε μια αναδυόμενη τεχνολογία. Αυτή η συμφωνία επεκτείνεται πολύ πιο μακριά ​​από τα δικαιώματα ονομασίας του γηπέδου, το οποίο αποτελεί μέρος του στρατηγικού μας σχεδίου για τη βελτίωση της εμπειρίας των μαθητών-αθλητών. Ανυπομονούμε να οικοδομήσουμε τη σχέση μας στα επόμενα χρόνια».

Το πρώτο παιχνίδι των Golden Bears -όπως ονομάζεται η ομάδα του πανεπιστημίου- στο FTX Field είναι προγραμματισμένο για τις 4 Σεπτεμβρίου, το οποίο πρόκειται να αποτελέσει ένα παιχνίδι-σταθμό, «ανοίγοντας» ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του πανεπιστημίου.


Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης