Τένις

Πλίσκοβα: «Δεν έχει σημασία ποιο τρόπαιο κρατάω στα χέρια μου αυτή τη στιγμή» (video)

Πλίσκοβα: «Δεν έχει σημασία ποιο τρόπαιο κρατάω στα χέρια μου αυτή τη στιγμή» (video)
Η Καρολίνα Πλίσκοβα μίλησε με τα καλύτερα λόγια, μετά τον τελικό του Wimbledon, για την Άσλεϊ Μπάρτι.
Σχετικά Άρθρα

Η Καρολίνα Πλίσκοβα έπλεξε το εγκώμιο της Άσλεϊ Μπάρτι, μετά τον υπέροχο μεταξύ τους τελικό στο Wimbledon, όσο συγκρατούσε τα δάκρυά της, στην ομιλία της κρατώντας το τρόπαιο της φιναλίστ.

Η 29χρονη Τσέχα δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια σε Major για 2η φορά, μετά τον χαμένο τελικό του US Open 2016, όμως στις δηλώσεις της τόνισε πως σημασία έχει η εξαιρετική πορεία της στο Λονδίνο φέτος, κι όχι το τρόπαιο της 2ης θέσης.

«Σας ευχαριστώ πολύ. Απόλαυσα κάθε λεπτό αγώνα σε αυτό το court», είπε αρχικά η Πλίσκοβα, ενώ εκείνη τη στιγμή δάκρυσε, με το κοινό στις εξέδρες να της δίνει ένα ζεστό χειροκρότημα, ώστε να ξεπεράσει τη συγκίνησή της.

«Δεν κλαίω ποτέ», απάντησε η Τσέχα, που συγκράτησε τα δάκρυά της και συνέχισε αποδίδοντας τα εύσημα στην πρωταθλήτρια.

«Η Άς έπαιξε ένα καταπληκτικό τουρνουά, της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου και όλη η επιτυχία, ανήκει σε αυτούς. Χωρίς αυτούς, δεν θα βρισκόμουν εδώ τώρα.

Δεν έχει σημασία ποιο τρόπαιο κρατάω στα χέρια μου αυτή τη στιγμή, γιατί διένυσα τρεις υπέροχες εβδομάδες στο Λονδίνο. Σας ευχαριστώ», είπε κλείνοντας, η πρώην Νο1 τενίστρια του κόσμου.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης