Τένις

Μπάρτι: «Δεν κοιμήθηκα καθόλου το βράδυ σκεφτόμουν τον τελικό» (video)

Μπάρτι: «Δεν κοιμήθηκα καθόλου το βράδυ σκεφτόμουν τον τελικό» (video)

Η Άσλεϊ Μπάρτι έκανε πραγματικότητα το παιδικό της όνειρο κατακτώντας το Wimbledon.

Σχετικά Άρθρα

Η Άσλεϊ Μπάρτι κατέκτησε τον τίτλο στο Wimbledon το απόγευμα του Σαββάτου, κερδίζοντας στα τρία sets την Καρολίνα Πλίσκοβα και παράλληλα έγραψε ιστορία καθώς έγινε η 1η Αυστραλή που στέφεται πρωταθλήτρια στο Λονδίνο, μετά το 1980.

Στις δηλώσεις της αμέσως μετά τον τελικό, αποκάλυψε πως δεν κατάφερε να κοιμηθεί σχεδόν καθόλου, το βράδυ πριν το μεγάλο ματς, ενώ δάκρυσε, αναφερόμενη στο είδωλό της, την Ίβον Γκούλαγκονγκ Κόουλι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι υπέροχο αυτό που ζω. Πολλά συγχαρητήρια στην Καρολίνα και την ομάδα της. Έπαιξε εξαιρετικά. Είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε πολλά ακόμη υπέροχα ματς στο μέλλον. Επίσης, ευχαριστώ τον καθένα που βρέθηκε σήμερα εδώ και παρακολούθησε τον τελικό.

Η Καρολίνα είναι εξαιρετική τενίστρια και έβγαλε τον καλύτερό μου εαυτό σήμερα. Με έφτασε στα όριά μου. Συνέχισα να παλεύω μετά το χαμένο 2ο set και στο τέλος δικαιώθηκα. Δεν θυμάμαι τι σκεφτόμουν στο match point μου. Ήταν όνειρό μου να κατακτήσω αυτόν τον τίτλο και τώρα που το έκανα, αισθάνομαι ακόμη πιο όμορφα από όσο το φανταζόμουν.

Δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου χθες το βράδυ. Σκεφτόμουν συνεχώς τον τελικό. Σήμερα ήρθα εδώ και έπαιξα το καλύτερό μου τένις και χαίρομαι πολύ που κατέκτησα τον τίτλο.

Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου, που έχει θυσιάσει τόσα πολλά ταξιδεύοντας μαζί μου, σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ τυχερή που τους έχω μαζί μου και τους αγαπώ. Ελπίζω να έκανα περήφανη και το είδωλό μου. Την Ίβον Γκούλαγκονγκ Κόουλι.

Ξέρω ότι με βλέπουν από τα σπίτια τους όλοι οι φίλοι μου και η οικογένειά μου. Ανυπομονώ να επιστρέψω σπίτι και να το γιορτάσω».


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης