Τένις

Μπερετίνι: «Η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί, θέλω το τρόπαιο»

Μπερετίνι: «Η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί, θέλω το τρόπαιο»

Ο Ιταλός και Νο9 στον κόσμο εμφανίστηκε αποφασισμένος για τον τελικό (11/7), όπου θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το πρώτο Grand Slam στην καριέρα του απέναντί όμως στον Νο1 του κόσμου Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σχετικά Άρθρα

Ο Μπερετίνι συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του στη φετινή grass-season έχοντας 11 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ ήρθε στο Wimbledon έχοντας κατακτήσει και τον τίτλο στο Queen’s, στην παρθενική του εμφάνιση στη διοργάνωση και τώρα θέλει και το τρόπαιο στο All England Club, έναν συνδυασμό που τον έχει καταφέρει μόνο ο Μπόρις Μπέκερ.

«Ήξερα ότι μπορούσα να το κάνω, αλλά δεν πίστευα ότι θα το έκανα, έτσι είμαι ως άνθρωπος. Κάθε βήμα μέχρι τον τελικό ήταν πολύ προσεκτικό. Αυτός θεωρώ ότι ήταν ο σωστός τρόπος για να φτάσω μέχρι εδώ».

Παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι τώρα στο τουρνουά και παρά το γεγονός ότι θα βρει μπροστά του τον κορυφαίο τενίστα του πλανήτη, ο Ιταλός δεν είναι πρόθυμος να αρκεστεί μόνο στη συμμετοχή, αλλά θέλει διακαώς να φτάσει στην κατάκτηση.

«Προφανώς η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Θέλω να πάρω το τρόπαιο. Το θέλω τώρα που έφτασα μέχρι εδώ. Αλλιώς θα είναι απλά ένα απίστευτο συναίσθημα. Είμαι τόσο χαρούμενος για τα πάντα. Η χρονιά μου ξεκίνησε βοηθώντας τη χώρα μου να φτάσει μέχρι τον τελικό του ATP Cup.

Εκεί βέβαια τραυματίστηκα, αλλά επέστρεψα ακόμα πιο δυνατά. Νομίζω ότι αξίζω 100% να βρίσκομαι στον τελικό. Θέλω να το απολαύσω μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Ο πρώτος μου τελικός στο Wimbledon είναι τρελό και μόνο που το σκέφτομαι».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης