Τένις

Μπερετίνι: «Αυτή ήταν η αρχή μίας μεγάλης καριέρας – Μεγάλος πρωταθλητής ο Νόβακ»

Μπερετίνι: «Αυτή ήταν η αρχή μίας μεγάλης καριέρας – Μεγάλος πρωταθλητής ο Νόβακ»
Ο Ματέο Μπερετίνι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ τόνισε πως σκοπεύει να διατηρήσει αυτές τις εμφανίσεις και στο μέλλον.
Ο Μπερετίνι έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του Wimbledon, ωστόσο ηττήθηκε στον τελικό από τον Τζόκοβιτς με 3-1. Αυτή ήταν η πρώτη παρουσία του Ιταλού σε τελικό Grand Slam, ενώ δήλωσε πως θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αισθάνομαι πάρα πολλά αυτή τη στιγμή. Ίσως περισσότερα από όσα αντέχω. Ο Νόβακ είναι μεγάλος πρωταθλητής, ήταν σίγουρα καλύτερος από εμένα στον τελικό και γράφει την ιστορία του τένις με τα κατορθώματά του. Αξίζει όλα όσα έχει καταφέρει.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τις εμφανίσεις μου στο φετινό Wimbledon και ελπίζω αυτήν να μην ήταν η τελευταία μου παρουσία σε τελικό Wimbledon, ή σε τελικό Grand Slam γενικότερα.

Είναι απίστευτο το συναίσθημα να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, είμαι πολύ χαρούμενος για όσα κατάφερα στο Λονδίνο αυτές τις εβδομάδες, δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα. Ή, ίσως, θα μπορούσα λίγα ακόμη.
Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Νόβακ. Κάνουν κάτι το απίστευτο όλα αυτά τα χρόνια. Σε κάθε Slam, σε κάθε τουρνουά. Όσον αφορά την οικογένειά μου και τους φίλους μου, τους ευχαριστώ όλους. Είναι μαζί μου σε μια μεγάλη πορεία, που ελπίζω να μην σταματήσει εδώ σήμερα.

Για εμένα αυτή η ήττα δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή μιας μεγάλης καριέρας. Τουλάχιστον αυτό ελπίζω. Χωρίς τους δικούς μου ανθρώπους, δεν θα κατάφερνα τόσα πολλά και απλά τους ευχαριστώ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης