Τένις

Τσιτσιπάς: «Είναι δύσκολο να δω τον εαυτό μου χωρίς τον πατέρα μου» (video)

Τσιτσιπάς: «Είναι δύσκολο να δω τον εαυτό μου χωρίς τον πατέρα μου» (video)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πατέρα και προπονητή του, Απόστολο.
Σχετικά Άρθρα
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του, Απόστολο Τσιτσιπά, αλλά και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στον Γιώργο Καπουτζίδη και στην εκπομπή της ΕΡΤ «Ο δρόμος για το Τόκιο».

«Ξεκίνησα μαζί με τον πατέρα μου από πολύ μικρή ηλικία. Φυσικά αυτή η διαδικασία δεν ήταν εύκολη. Υπήρξαν δυσκολίες. Τίποτα δεν έρχεται εύκολα. Ότι είχα τον πατέρα μου εκεί για μένα ήταν μεγάλη στήριξη, ειδικά τις δύσκολες στιγμές. Ήταν ο… τοίχος μου, ήταν αυτός που μου έδωσε κουράγιο στις δύσκολες στιγμές.

Μου υπενθύμιζε συνέχεια το τι διαφορετικό έχω ως αθλητής και με παρότρυνε μου έδινε ενέργεια, στα δύσκολα ταξίδια και στους δύσκολους αγώνες.

Έχουμε μια τρομερή σχέση. Είμαι καλά, εντός κι εκτός γηπέδου. Πολλές φορές έχουμε μεταξύ μας “μάχες” και του αντιμιλάω, αλλά όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι δύσκολο να δω τον εαυτό μου χωρίς τον πατέρα μου», είπε χαρακτηριστικά ο Νο4 του κόσμου.


Όσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τη συμμετοχή του στο Τόκιο, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σημαίνουν πολλά για τη χώρα μου. Για μένα είναι μεγάλη τιμή το να μπορώ να εκπροσωπώ τη χώρα μου σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου, μέσω του τένις, που έχω βάλει σκληρή δουλειά για να φτάσω εδώ που είμαι. Είναι πραγματικά όνειρο ζωής».


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που βρίσκεται ήδη στο Τόκιο θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά, τον 37χρονο Γερμανό Φίλιπ Κολσράιμπερ, μετά από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην ιαπωνική πρωτεύουσα το ξημερώματα της Πέμπτης (22/7).

Το Ολυμπιακό τουρνουά τένις θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 24/7-1/8.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης