Τένις

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αφήνει πίσω του τους Ολυμπιακούς Αγώνες και στρέφει την προσοχή του στο Τορόντο!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αφήνει πίσω του τους Ολυμπιακούς Αγώνες και στρέφει την προσοχή του στο Τορόντο!

Ό,τι έγινε, έγινε, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον διακεκριμένο Έλληνα τενίστα να αφήνει πίσω του την αποτυχία του Ολυμπιακού τουρνουά, και να στρέφει την προσοχή του σε αυτό που εδρεύει στο Τορόντο και ξεκινάει σε μία εβδομάδα!

Σχετικά Άρθρα

Στο παρελθόν φαίνεται πως έχουν περάσει πλέον οι Ολυμπιακοί Αγώνες για τον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς ναι μεν ο Έλληνας τενίστας δεν βρέθηκε στην καλή κατάσταση που μας έχει συνηθίσει, αλλά οφείλει να συνεχίσει, έχοντας μπροστά του μία νέα πρόκληση, που αναμένεται να… συναντήσει σύντομα.

Συγκεκριμένα, ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο Rogers Cup του Καναδά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 15 Αυγούστου στο Τορόντο, με τους Ράφαελ Ναδάλ, Ντανίλ Μεντβέντεφ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και ίσως… και τον Ρότζερ Φέντερερ, επίσης να συμμετέχουν!

Πρόκειται μάλιστα για ένα τουρνουά από το οποίο ο Έλληνας έχει να θυμάται αρκετά πράγματα, μιας και στην πρώτη του συμμετοχή πριν από δύο χρόνια, απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά ηττήθηκε στον τελικό από το Ναδάλ. Θα καταφέρει να επαναλάβει μία αντίστοιχη πορεία και να βελτιώσει την ψυχολογία του;

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης