Τένις

Τσιτσιπάς: «Έπαιξα καθαρό, επιθετικό τένις»

Τσιτσιπάς: «Έπαιξα καθαρό, επιθετικό τένις»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την παρουσία του στη νίκη επί του Κάσπερ Ρουντ που του έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του Rogers Cup.

Για την 8η παρουσία του σε ημιτελική φάση φέτος ετοιμάζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ράιλι Οπέλκα το βράδυ του Σαββάτου (14/08, 22:00)  στο Rogers Cup. Η νίκη που τον έστειλε στους «4» του τουρνουά ήταν εκείνη κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ με 2-0 σετ, έπειτα από την οποία δήλωσε πως:

«Οι προθέσεις μου ήταν ξεκάθαρες από την αρχή. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν αμφέβαλλα για τον εαυτό μου και κατάφερα να κρατήσω το ρυθμό μου. Απλά έπαιξα καθαρό, επιθετικό τένις.

Είναι πολύ σημαντικό να βλέπω τον εαυτό μου να παίζει σε τέτοιο επίπεδο. Κρατήθηκα στη βασική γραμμή, ενώ παράλληλα έπαιρνα την μπάλα αρκετά νωρίς. Αυτό ήταν το πλάνο μου από την αρχή και μπορώ να πω ότι λειτούργησε τέλεια.

Υπάρχουν πολλά επίπεδα συγκέντρωσης που πρέπει να φτάσεις για να αποδόσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τέτοιοι αγώνες όπως αυτός με μαθαίνουν πολλά πράγματα τα οποία μπορώ να χρησιμοποιήσω ως εργαλεία για την επόμενη φορά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης