Τένις

Μεντβέντεφ: «Ο Νόβακ θέλει να παίζει μέχρι τα 55 του… εμείς θα τον φτάσουμε στα όρια του»

Μεντβέντεφ: «Ο Νόβακ θέλει να παίζει μέχρι τα 55 του… εμείς θα τον φτάσουμε στα όρια του»
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του, πριν την έναρξη του US Open και αναφέρθηκε εκτενώς στη μάχη του Νόβακ Τζόκοβιτς με τη… νέα γενιά.

Απόντος του Ρότζερ Φέντερερ και του Ράφαελ Ναδάλ, ο Νόλε έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλητής σε Major τουρνουά και να φτάσει τις 21 κατακτήσεις, όμως ο Μεντβέντεφ δεν θέλει καν να το σκέφτεται.

Ο Ρώσος, Νο2 τενίστας του κόσμου, μίλησε για το τι περιμένει να δει τις επόμενες δυο εβδομάδες στη Νέα Υόρκη και δήλωσε απόλυτα έτοιμος για την πρόκληση του US Open.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι σίγουρος πως ο Νόβακ θέλει να κατακτήσει… 45 Grand Slams και να παίζει μέχρι τα… 55 του. Εμείς όμως, είμαστε εδώ για να τον αναγκάσουμε να φτάσει στα όριά του και για να τον κερδίσουμε.

Είμαστε εδώ, για να μην τον αφήσουμε να κατακτήσει το φετινό US Open. Είναι πολύ δυνατός τενίστας, ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Το ξέρουμε όλοι αυτό. Γι’ αυτό, σε όποιο τουρνουά αγωνίζεται, είναι το φαβορί για να το κατακτήσει.

Ο Σάσα κατάφερε να τον κερδίσει στο Τόκιο, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω με set και break. Ο Στέφανος, στο Παρίσι, προηγήθηκε με δυο sets, αλλά δεν τα κατάφερε. Εγώ, έπαιξα στον τελικό της Μελβούρνης, αλλά δεν τα κατάφερα επίσης.

Θα προσπαθήσουμε στη Νέα Υόρκη να τον κερδίσουμε. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θέλουμε να κάνουμε το φετινό US Open, το τουρνουά στο οποίο θα κατακτήσει Major τίτλο κάποιος από τη νέα γενιά.

Όσο βρίσκομαι εδώ, θέλω να διαβεβαιώσω τον Ρότζερ και τον Ράφα, πως θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, για να μείνουν… ισοπαλία στα 20».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης