Τένις

Οσάκα: « Θα ήταν ωραίο να είμαι ένας υπεράνθρωπος-ρομπότ και να επικεντρώνομαι μόνο στο τένις»

Οσάκα: « Θα ήταν ωραίο να είμαι ένας υπεράνθρωπος-ρομπότ και να επικεντρώνομαι μόνο στο τένις»
Η Ναόμι Οσάκα, δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ότι δεν ανησυχεί με το γεγονός ότι δεν έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια της, τονίζοντας ότι νιώθει πολύ ευτυχισμένη με τον τρόπο που παίζει.

Η Γιαπωνέζα αποχώρησε μετά από τον 1ο γύρο στο Roland Garros, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου και γνώρισε την ήττα στον 3ο γύρο από την μετέπειτα φιναλίστ, Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

Επανήλθε στα κορτ την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στο Σινσινάτι, όπου ηττήθηκε και πάλι στον 3ο γύρο αυτή τη φορά, από την Ελβετίδα Ζιλ Τάιχμαν.

Παρά τους πρόωρους αποκλεισμούς η Οσάκα δεν ανησυχεί για τη φόρμα της και είναι αποφασισμένη στο US Open να κοιτάζει κάθε αγώνα τη φορά.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη με τον τρόπο που παίζω. Θεωρώ ότι την περασμένη εβδομάδα στο Σιινσινάτι, έπαιξα δύο πολύ δύσκολους αγώνες», τόνισε η κάτοχος του τίτλου.

«Φυσικά δεν μπορώ να πω ότι θα κάνω εκπληκτικά πράγματα στο US Open, είμαι άτομο που βλέπει έναν αγώνα τη φορά και προχωράω βήμα-βήμα.

Είμαι άνθρωπος, ο οποίος κατά κάποιον τρόπο βλέπει τα πάντα ίδια και σημαντικά. Αν υπήρχε κάτι στην προσωπική μου ζωή θα μπορούσατε να το καταλάβετε μέσα από το παιχνίδι μου.

Θα ήταν ωραίο να είμαι ένας υπεράνθρωπος-ρομπότ που θα μπορούσε να μπει στο γήπεδο και να επικεντρωθεί μόνο στο τένις. Αλλά προσωπικά επικεντρώνομαι σε όλα ταυτόχρονα που μου συμβαίνουν γι’ αυτό και μερικές φορές φαίνεται να με μπερδεύουν».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης