Τένις

Τσιτσιπάς για Κάρλος Ακαράθ: «Μπορεί, σίγουρα, να γίνει διεκδικητής των Grand Slam»

Τσιτσιπάς για Κάρλος Ακαράθ: «Μπορεί, σίγουρα, να γίνει διεκδικητής των Grand Slam»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλος Ακαράθ, με την ήττα του και τον αποκλεισμό από το US Open.

Σχετικά Άρθρα

Δεν τα κατάφερε κόντρα στον ταλαντούχο Κάρλος Ακαράθ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος γνώρισε την ήττα και αποκλείστηκε από το US Open. Ο Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στο ταλέντο του Ισπανού αλλά και στον τρόπο που χτύπαγε την μπάλα.

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για τα πιο δυνατά χτυπήματα που έχει δει και πως σίγουρα, ο 18χρονος θα καταφέρει να διεκδικήσει το Grand Slam.

Αναλυτικά είπε: «Μπορεί να γίνει διεκδικητής των Grand Slam σίγουρα. Παίζει με τρόπο που το δείχνει αυτό. Η ταχύτητα που δίνει στο μπαλάκι είναι απίστευτη. Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάποιον να χτυπάει το μπαλάκι τόσο δυνατά. Μου πήρε χρόνο να προσαρμοστώ και να αναπτύξω ένα πλάνο παιχνιδιού για να τον αντιμετωπίσω.

Νιώθω μία πίκρα, ειδικά επειδή έπαιξα απίστευτα στο 4ο σετ (σ.σ το πήρε με 6-0), κυριαρχώντας και όντας επιθετικός. Στο 5ο σετ όμως έπαιξε όπως ακριβώς και στο πρώτο, χωρίς να κάνει λάθη, κυνηγώντας κάθε φάση. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάποιον να παίζει τόσο καλά σε ένα πέμπτο σετ για να είμαι ειλικρινής»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης