Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Δε συγκίνησε τους επενδυτές το άνοιγμα του λιανεμπορίου – Πως κινούνται οι μετοχές

Δε συγκίνησε τους επενδυτές το άνοιγμα του λιανεμπορίου – Πως κινούνται οι μετοχές
Σε χαμηλές πτήσεις κινούνται οι περισσότερες μετοχές και μόνο για τη μετοχή της Fourlis καταγράφεται κάποιο επενδυτικό ενδιαφέρον
Σχετικά Άρθρα

Ελάχιστο επενδυτικό ενδιαφέρον παρατηρείται από το ξεκίνημα της συνεδρίασης για τις μετοχές του κλάδου του λιανικού εμπορίου, το οποία άνοιξε σήμερα μετά τη μερική άρση των περιορισμών.
Σε χαμηλές πτήσεις κινούνται οι περισσότερες μετοχές και μόνο για τη μετοχή της Fourlis καταγράφεται κάποιο επενδυτικό ενδιαφέρον, το οποίο όπως φαίνεται δεν είναι αρκετό ώστε να την κάνει να ξεφύγει υψηλότερα των 4 ευρώ.
Η μετοχή ενισχύεται 1,67% και βρίσκεται στα 3,95 ευρώ με όγκο 90 χιλ. τεμάχια και με το υψηλό ημέρας να είναι στα 4,01 ευρώ.
Η μετοχή προσέγγισε και πάλι τον εκθετικό των 200 ημερών χωρίς να μπορέσει να τον διασπάσει ανοδικά.
Έτσι η μετοχή συνεχίζει να κινείται υψηλότερα του εκθετικού των 50 ημερών και χαμηλότερα του αντίστοιχου των 200 ημερών.
Από την άλλη η μετοχή της Jumbo αν και με όγκο 208 χιλ. τεμαχίων εκ των οποίων 77 χιλ. τεμάχια σε πακέτα, υποχωρεί 0,6% και βρίσκεται στα 13,35 ευρώ.
Με απώλειες κινείται και η Lamda παρά το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων.
Ο τίτλος υποχωρεί 1,16% με χαμηλό όγκο συναλλαγών.
Χαμηλές πτήσεις και για τις μετοχές της μικρομεσαίας κεφαλαιοποίησης που βλέπουν τα καταστήματά τους να ανοίγουν μετά από αρκετό καιρό (π.χ. ΕΛΒΕ Ενδυμάτων, Κλουκίνας-Λάππας).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης