Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Στο +7% η Ελλάκτωρ λίγο πριν την κρίσιμη γενική συνέλευση

Στο +7% η Ελλάκτωρ λίγο πριν την κρίσιμη γενική συνέλευση
Υπενθυμίζεται πως από την αρχή του έτους η μετοχή έχει υποχωρήσει από τα 1,7250 ευρώ στα 1,4230 ευρώ χθες με συνολικές απώλειες 17,5%
Σχετικά Άρθρα

Έντονα ανοδικά κινείται η μετοχή της Ελλάκτωρ στη σημερινή συνεδρίαση και λίγο πριν την κρίσιμη γενική συνέλευση, η οποία μετά την απόσυρση των ασφαλιστικών μέτρων θα πραγματοποιηθεί.
Πληροφορίες του ΒΝ κάνουν λόγο για έκπληξη που θα αλλάξει τα δεδομένα.
Η μετοχή ενισχύεται 7,5% και βρίσκεται στα 1,53 ευρώ με όγκο 51 χιλ. τεμάχια.
Υπενθυμίζεται πως από την αρχή του έτους η μετοχή έχει υποχωρήσει από τα 1,7250 ευρώ στα 1,4230 ευρώ χθες με συνολικές απώλειες 17,5%.
Μάλιστα μέσα στον Ιανουάριο έχει μόλις 3 ανοδικές συνεδριάσεις και 13 πτωτικές.
Η μετοχή χθες έκλεισε χαμηλότερα από τον εκθετικό κινητό μέσο των 100 ημερών και σήμερα προσπαθεί να τον ξεπεράσει και να απομακρυνθεί από τον αντίστοιχο των 200 ημερών ο οποίος διέρχεται από τα 1,38 ευρώ.
Ελλάκτωρ.jpg
Το Bankingnews νωρίτερα μετέδωσε:

Τα ασφαλιστικά μέτρα απέσυρε η Invesco για την Ελλάκτωρ, τα οποία κατέθεσε χτες, 26 Ιανουαρίου 2021, κατά του ολλανδικού ομίλου Reggeborgh.
Ωστόσο, η Invesco η οποία κατέχει το 25,58% της Ελλάκτωρ απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα και η γενική συνέλευση των μετόχων στις 27 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες επίκειται μεγάλη έκπληξη - βόμβα που αλλάζει πλήρως τα δεδομένα.
Η Ελλάκτωρ όπως όλα δείχνουν θα περιέλθει στην Invesco, θα παραμείνει αυτόνομη ενώ η Reggeborgh πιθανώς θα αποσυρθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σε απόσυρση των ασφαλιστικών μέτρων για την αναβολή της γενικής συνέλευσης της Ελλάκτωρ προχώρησε η Invesco, σύμφωνα με ενημέρωση της διοίκησης.
Ειδικότερα, η Διοίκηση της Ελλάκτωρ ενημέρωσε τους μετόχους της, ότι η εταιρεία Invesco Finance απέσυρε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, με την οποία ζητούσε την αναβολή της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας.
Κατόπιν τούτου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ελλάκτωρ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:00 π.μ., όπως είχε προγραμματισθεί.

Ελλάκτωρ: Να μην υπάρξει άλλη αναβολή στην απόφαση για την ΑΜΚ ζητά το ΔΣ

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ είχε συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 7.1.2021, με θέμα την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.
Όπως είναι γνωστό, η ως άνω Γενική Συνέλευση αναβλήθηκε για τις 27.1.2021.
Το Διοικητικό Συμβούλιο πιστεύει ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι αναγκαία, ως εκ τούτου θεωρεί ότι δεν πρέπει να υπάρξει άλλη αναβολή στην λήψη της σχετικής απόφασης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης