Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Υψηλή μεταβλητότητα για τη μετοχή της Aegean και απώλειες 8% - Ανησυχίες για την πορεία του τουρισμού

Υψηλή μεταβλητότητα για τη μετοχή της Aegean και απώλειες 8% - Ανησυχίες για την πορεία του τουρισμού
Το αρνητικό κλίμα που επικρατεί και σήμερα στις κεφαλαιαγορές επηρεάζει τη μετοχή με αποτέλεσμα να υποχωρεί 8% και να βρίσκεται στα 4 ευρώ με όγκο άνω των 40 χιλ. τεμαχίων
Σχετικά Άρθρα

Υψηλή μεταβλητότητα και μεγάλες απώλειες καταγράφονται από το ξεκίνημα της συνεδρίασης στη μετοχή της Aegean Airlines.
Η πορεία των εμβολιασμών, η ένταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με φαρμακευτικές, η μη διαθεσιμότητα εμβολίων αλλά και η μετάλλαξη του ιού και η αύξηση της διασποράς δημιουργούν ανησυχίες στους επενδυτές για την πορεία του τουρισμού το 2021.
Επιπλέον η εταιρεία θα πρέπει το επόμενο διάστημα να προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου 60 εκατ. ευρώ, προκειμένου να λάβει και την κρατική χρηματοδότηση.
Το αρνητικό κλίμα που επικρατεί και σήμερα στις κεφαλαιαγορές επηρεάζει τη μετοχή με αποτέλεσμα να υποχωρεί 8% και να βρίσκεται στα 4 ευρώ με όγκο άνω των 40 χιλ. τεμαχίων.
Aegean.jpg
Η αποτίμηση έχει υποχωρήσει στα 285 εκατ. ευρώ, ενώ διαγραμματικά η μετοχή έχει κόψει καθοδικά και τον εκθετικό κινητό μέσο των 200 ημερών και τον αντίστοιχο των 100 ημερών.
Η μετοχή στο ξεκίνημα της χρονιάς είχε τιμή 5,15 ευρώ και χωρίς να προσμετρηθεί η σημερινή πορεία ο τίτλος έχανε μέχρι χθες 15%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης