Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Αύριο (12/5) τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου του ΟΤΕ – Αύξηση 10% στα κέρδη περιμένουν οι αναλυτές

tags :
Αύριο (12/5) τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου του ΟΤΕ – Αύξηση 10% στα κέρδη περιμένουν οι αναλυτές
Οι αναλυτές περιμένουν τα σχόλια για την πορεία των επόμενων μηνών μετά και την προσπάθεια μαζικών εμβολιασμών αλλά και των προσδοκιών για τις τουριστικές αφίξεις στην Ελλάδα
Σχετικά Άρθρα

Αύριο πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης του ΧΑ ανακοινώνει αποτελέσματα πρώτου τριμήνου o OTE με τις μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών να περιμένουν αύξηση κερδών 10,5% διαμορφούμενα στα 114 εκατ. ευρώ.
Η Euroxx περιμένει έσοδα 782,6 εκατ. ευρώ μειωμένα κατά 1,8%, EBITDA μετά τις μισθώσεις 300,4 εκατ. ευρώ ενισχυμένα κατά 1,3% και προσαρμοσμένα EBITDA 322 εκατ. ευρώ ενισχυμένα κατά 1,1%.
Τα καθαρά κέρδη αναμένονται στα 100,4 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 0,4%.
Η Optima Bank περιμένει καθαρά κέρδη 105,6 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 10%.
Όπως σημειώνει περιμένει ένα ικανοποιητικό πρώτο τρίμηνο με βελτίωση στην εγχώρια δραστηριότητα παρά το δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον λόγω της πανδημίας.
Τα έσοδα αναμένονται στα 792 εκατ. ευρώ μειωμένα μόλις κατά 0,7%, ενώ τα EBITDA εκτιμά η ΑΧΕ πως θα διαμορφωθούν στα 307 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 3,4% και συνολικά διατηρεί τη θετική της στάση για τη μετοχή.
Η Eurobank περιμένει σχετικά ισχυρή πορεία με τα EBITDA μετά τις μισθώσεις να ενισχύονται οριακά κατά 0,6% ενώ βρίσκει ανοδικό ρίσκο στην εκτίμησή της.
Ο ΟΤΕ μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης θα ενημερώσει τους αναλυτές μέσω τηλεδιάσκεψης.
Οι αναλυτές περιμένουν τα σχόλια για την πορεία των επόμενων μηνών μετά και την προσπάθεια μαζικών εμβολιασμών αλλά και των προσδοκιών για τις τουριστικές αφίξεις στην Ελλάδα.
Η μετοχή σήμερα υποχωρεί 1,76% και βρίσκεται στα 14,2450 ευρώ με όγκο συναλλαγών 180 χιλ. τεμάχια και αποτίμηση 6,54 δισ. ευρώ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης