Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Στις 26 Ιουλίου τα αποτελέσματα της ΕΧΑΕ – Οι εκτιμήσεις των αναλυτών

Στις 26 Ιουλίου τα αποτελέσματα της ΕΧΑΕ – Οι εκτιμήσεις των αναλυτών
Οι βελτιωμένες συναλλαγές και η αύξηση κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς ενισχύουν την κερδοφορία της ΕΧΑΕ
Σχετικά Άρθρα

Στις 26 Ιουλίου, μετά το κλείσιμο της αγοράς, δημοσιεύει αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου η ΕΧΑΕ, ενώ την επόμενη μέρα θα γίνει η ενημέρωση των αναλυτών.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Optima Bank, η ΕΧΑΕ θα εμφανίσει ισχυρά αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο λόγω της βελτιωμένης συναλλακτικής δραστηριότητας τόσο στην αγορά μετοχών, όσο και στην αγορά παραγώγων.
Επιπλέον η κεφαλαιοποίηση του ΧΑ είναι βελτιωμένη έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2020 και ενισχυμένη από την αύξηση κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς.
Η Optima Bank περιμένει έσοδα 9,6 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 36%, EBITDA 4,3 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 117% και καθαρά κέρδη 2,5 εκατ. ευρώ από 0,7 εκατ. ευρώ πέρυσι.
Στο εξάμηνο περιμένει έσοδα 17,9 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 18%, EBITDA 7,6 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 51% και καθαρά κέρδη 4,5 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 96%.
Η Euroxx για το δεύτερο τρίμηνο περιμένει πωλήσεις 9,71% αυξημένες κατά 39%, EBITDA 4,27 εκατ. ευρώ με το περιθώριο να αυξάνεται στο 44% από 28% πέρυσι και καθαρά κέρδη 2,36 εκατ. ευρώ.
Στο εξάμηνο τα καθαρά κέρδη αναμένονται στα4,3 εκατ. ευρώ καθώς η μέση ημερήσια αξία συναλλαγών ήταν στα 81,3 εκατ. ευρώ βελτιωμένη κατά 8% έναντι του περσινού πρώτου εξαμήνου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης