Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Στα 150 εκατ. ευρώ αυξάνεται η αποτίμηση της Premia λόγω της ΑΜΚ

Στα 150 εκατ. ευρώ αυξάνεται η αποτίμηση της Premia λόγω της ΑΜΚ
Η εταιρεία συγκέντρωσε 27,4 εκατ. ευρώ από εισφορά περιουσιακών στοιχείων και 47,5 εκατ. ευρώ σε μετρητά
Σχετικά Άρθρα

Στα 87,127 εκατ. μετοχές αυξάνεται από σήμερα ο συνολικός αριθμός μετοχών της Premia, μετά και την πετυχημένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Η μία ακόμη αύξηση που πραγματοποίησε η εταιρεία θα βελτιώσει την κεφαλαιοποίηση της εισηγμένης από τα 59,5 εκατ. ευρώ στα 148,1 εκατ. ευρώ με βάση τη χθεσινή τιμή κλεισίματος.
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία από την 28 Ιουλίου 2021 αναμένεται να αρχίσει η διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών των 52.083.331 νέων μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,50 ευρώ εκάστης, οι οποίες εκδόθηκαν στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε εν μέρει με εισφορές σε είδος και εν μέρει με καταβολή μετρητών, με αποκλεισμό (κατάργηση) του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων (οι «Νέες Μετοχές»).
Οι Νέες Μετοχές διατέθηκαν με εισφορά περιουσιακών στοιχείων και με καταβολή μετρητών, μέσω δημόσιας προσφοράς στην Ελλάδα σε ειδικούς και ιδιώτες επενδυτές (η «Δημόσια Προσφορά»), και μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης σε ειδικούς και ιδιώτες επενδυτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εφαρμοζόμενων μιας ή περισσότερων εξαιρέσεων από την υποχρέωση δημοσίευσης ενημερωτικού δελτίου, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2017/1129 ή/και άλλων εξαιρέσεων του κατά περίπτωση εφαρμοστέου εθνικού δικαίου (η «Ιδιωτική Τοποθέτηση» και από κοινού με τη Δημόσια Προσφορά, η «Συνδυασμένη Προσφορά»).
Οι Νέες Μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιογράφων των μετόχων που τηρούνται στο σύστημα άυλων τίτλων (Σ.Α.Τ.) κατά την ημερομηνία έναρξης της διαπραγμάτευσης τους.
Η συνολική αποτιμηθείσα αξία των περιουσιακών στοιχείων που εισφέρθηκαν στην Εταιρεία στο πλαίσιο της Αύξησης ανέρχεται σε 27.484.787 ευρώ, ενώ τα συνολικά κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν μέσω της Συνδυασμένης Προσφοράς ανέρχονται σε 47.515.213,44 ευρώ και μετά την αφαίρεση των εκτιμώμενων δαπανών έκδοσης ύψους περίπου 1.673.000 ευρώ, θα διατεθούν σύμφωνα με τα αναφερόμενα του Ενημερωτικού Δελτίου της Εταιρείας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης