Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

«Κλειδωμένη» στο +10% η Trastor μετά το premium που πληρώνει η Τράπεζα Πειραιώς

tags :
«Κλειδωμένη» στο +10% η Trastor μετά το premium που πληρώνει η Τράπεζα Πειραιώς
Κλειδωμένη έκλεισε η μετοχή με 91 χιλ. τεμάχια ανεκτέλεστα στην πλευρά των αγοραστών και με όγκο μόλις 25 χιλ. τεμάχια
Σχετικά Άρθρα

Στο +9,71% (ανώτατο όριο) και στα 1,13 ευρώ έκλεισε η μετοχή της Trastor, η οποία επέστρεψε στο ΧΑ, αφού η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε την εξαγορά του ποσοστού της WRED (περίπου 52%) προς 1,25 ευρώ ανά μετοχή.
Ο τίτλος έκλεισε κλειδωμένος με 91 χιλ. τεμάχια ανεκτέλεστα στην πλευρά των αγοραστών και με όγκο μόλις 25 χιλ. τεμάχια, αφού υπολείπεται η τιμή από την τιμή εξαγοράς και άρα την τιμή της δημόσιας πρότασης.
Σημειώνεται πως η εσωτερική αξία της μετοχής ήταν στο εξάμηνο στα 1,106 ευρώ.
Νωρίτερα ανακοινώθηκε: Η «TRASTOR ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» (εφεξής η «Εταιρεία») σε συνέχεια σχετικής ανακοίνωσης της Πειραιώς Financial Holdings ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η WRED LLC βασικός μέτοχος της Εταιρείας κατέληξε σε συμφωνία με τον επίσης μέτοχο Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε, για την απόκτηση του ποσοστού της στην Εταιρεία, 52% περίπου. Το συμφωνηθέν τίμημα της συναλλαγής σε μετρητά θα ανέλθει σε περίπου €98 εκατ. (€1,25 ανά μετοχή) και η συναλλαγή υπόκειται στους συνήθεις όρους και εγκρίσεις, συμπεριλαμβανομένης της συναίνεσης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. H Εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε ουσιώδη εξέλιξη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης