Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Στο +5% η Intracom - Επιβεβαιώνει πώληση Intrakat, δίνει επιστροφή 0,12 ευρώ ανά μετοχή

Στο +5% η Intracom - Επιβεβαιώνει πώληση Intrakat, δίνει επιστροφή 0,12 ευρώ ανά μετοχή
Μετά το χθεσινό +10,7% λόγω των φημών για πώληση της Intrakat, σήμερα η εταιρεία επιβεβαίωσε τις φήμες και οδηγεί τη μετοχή σε νέα άνοδο

(UPDATE) Τρίτη μέρα ανόδου σήμερα για την Intracom με τη μετοχή να ενισχύεται κατά 5% περίπου και να βρίσκεται κοντά στα 1,53 ευρώ με υψηλό όγκο συναλλαγών 550 χιλ. τεμάχια.
Μετά το χθεσινό +10,7% λόγω των φημών για πώληση της Intrakat, σήμερα η εταιρεία επιβεβαίωσε τις φήμες και οδηγεί τη μετοχή σε νέα άνοδο.
Νωρίτερα μάλιστα βρέθηκε με άνοδο 11,89% και στα 1,6280 ευρώ.
Πιο αναλυτικά όπως αναφέρεται στην απάντηση της εταιρείας στο ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με επενδυτές για ενδεχόμενη συναλλαγή που αφορά τη συμμετοχή της Εταιρείας στην INTRAKAT, χωρίς να υπάρχει συμφωνία μέχρι σήμερα.
Προς τούτο η Εταιρεία, προς προστασία του επενδυτικού κοινού, αλλά σε ανταπόκριση της εμπιστοσύνης που το ευρύ κοινό δείχνει σ΄αυτήν, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίοηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της , προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.
Η αποτίμηση της εταιρείας ανέρχεται στα 131,2 εκατ. ευρώ.
Πριν από λίγο η γενική συνέλευση της εταιρείας αποφάσισε την επιστροφή κεφαλαίου 0,12 ευρώ ανά μετοχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->