Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Σήμερα (20/7) τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου της Lamda Dev. – Οι εκτιμήσεις των αναλυτών

Σήμερα (20/7) τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου της Lamda Dev. – Οι εκτιμήσεις των αναλυτών
Η καθαρή αξία ενεργητικού υπολογίζεται από τη Eurobank Equities στα 1,354 δισ. ευρώ ή 7,67 ευρώ ανά μετοχή από 7,71 ευρώ που ήταν το 2021.
Σχετικά Άρθρα

Σήμερα μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα πρώτου τριμήνου η Lamda Dev., τη δημοσίευση των οποίων είχε αναβάλει λόγω έκδοσης ομολογιακού δανείου.
Αύριο, η διοίκηση της εταιρείας έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών.
Η Eurobank Equities περιμένει EBITDA από τα εμπορικά κέντρα 15,4 εκατ. ευρώ ενισχυμένα κατά 58% και ενοποιημένα EBITDA προ επανεκτίμησης και έκτακτων εξόδων 12,4 εκατ. ευρώ από 9 εκατ. ευρώ πέρυσι.
Η καθαρή αξία ενεργητικού υπολογίζεται στα 1,354 δισ. ευρώ ή 7,67 ευρώ ανά μετοχή από 7,71 ευρώ που ήταν το 2021.
Η Euroxx περιμένει πως τα EBITDA προ επανεκτίμησης αξίας ακινήτων και εξόδων Ελληνικού θα είναι αυξημένα κατά 45,3 εκατ. ευρώ και στα 13,4 εκατ. ευρώ, αντανακλώντας την ισχυρή ανάπτυξη του κλάδου των εμπορικών.
Περιμένει κέρδη από επανεκτίμηση ακινήτων 7,5 εκατ. ευρώ, έξοδα για το Ελληνικό περίπου 8 εκατ. ευρώ και έτσι τα δημοσιευμένα EBITDA αναμένονται στα 13 εκατ. ευρώ από 7,8 εκατ. ευρώ.
Η Lamda αναμένεται να δημοσιεύσει ζημία 6,7 εκατ. ευρώ από 6,8 εκατ. ευρώ λόγω των υψηλότερων χρηματοοικονομικών εξόδων και των αποσβέσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης