Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Επιτέλους αντίδραση από τον ΟΛΠ λόγω εξαιρετικών αποτελεσμάτων – Άνοδος από τα χαμηλά 65 μηνών

tags :
Επιτέλους αντίδραση από τον ΟΛΠ λόγω εξαιρετικών αποτελεσμάτων – Άνοδος από τα χαμηλά 65 μηνών
Ο καθαρός δανεισμός είναι αρνητικός κατά 114 εκατ. ευρώ με τη μετοχή ήδη από το πρώτο εξάμηνο να έχει χαμηλό p/e και πιθανότατα μονοψήφιο στο σύνολο της χρήσης
Σχετικά Άρθρα

Πρόσφατα η μετοχή του ΟΛΠ βρέθηκε σε τιμές που είχε να δει από τον Ιούνιου του 2017, με το διάγραμμα να είναι τουλάχιστον απογοητευτικό και τη μετοχή από την αρχή του έτους να έχει απώλειες 20%.
Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων εξαμήνου έβαλε τέλος στην πτώση και σήμερα η μετοχή ενισχύεται 5,6% και βρίσκεται στα 14,66 ευρώ με καλό όγκο πάνω από 30 χιλ. τεμάχια.
Η αποτίμηση ανέρχεται στα 366 εκατ. ευρώ.
Η πορεία της μετοχής δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί από τα θεμελιώδη και πολλοί στην αγορά αναζητούσαν το λόγο της πτώσης, ο οποίος ακόμα και σήμερα δεν είναι γνωστός.
Το μεγάλο λιμάνι εμφάνισε πωλήσεις 93 εκατ. ευρώ αυξημένες κατά 29,3%, EBITDA 43,9 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 40% και καθαρά κέρδη 25,9 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 71%.
Ο καθαρός δανεισμός είναι αρνητικός κατά 114 εκατ. ευρώ με τη μετοχή ήδη από το πρώτο εξάμηνο να έχει χαμηλό p/e και πιθανότατα μονοψήφιο στο σύνολο της χρήσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης