Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Τρίτη και 13 με μόλις 13 μικρομεσαίες εταιρίες η ΕΧΑΕ στη Γενεύη ως μέγας χορηγός

Τρίτη και 13 με μόλις 13 μικρομεσαίες εταιρίες η ΕΧΑΕ στη Γενεύη ως μέγας χορηγός
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ροές θα φέρει το συγκεκριμένο event
Σχετικά Άρθρα
Πενιχρή είναι η συμμετοχή των μικρομεσαίων εταιρειών στη Γενεύη στο πρώτο από τα τρία mid cap evens που διοργανώνει η CF&B σήμερα 13 Ιουνίου.
Τρίτη και 13, μία γρουσούζικη μέρα για πολλούς, η ΕΧΑΕ συνοδεύεται από άλλες 12 μόνο εισηγμένες στο «διάσημο Fairmont Grand Hotel» όπως είχε ανακοινώσει μέσω του Linkedin.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετοχή έχουν δηλώσει οι γνωστές μικρομεσαίες του χρηματιστηρίου: Κρι-Κρι, ΕΧΑΕ, Entersoft, Πλαστικά Θράκης, Austriacard, ΟΛΠ, Profile, Cenergy, ΕΥΔΑΠ, Dimand, Ελβάλχαλκορ, ΑΔΜΗΕ και BriQ Properties.
Τα ραντεβού συνολικά είναι κάπου 70.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ροές θα φέρει το συγκεκριμένο event, καθώς η CF&B παρουσιάζεται ως κορυφαίο ανεξάρτητο πρακτορείο χρηματοοικονομικών επικοινωνιών και ηγέτης στην Ευρώπη σε τέτοιους είδους παρουσιάσεις.
Διοργανώνει το event εδώ και δύο δεκαετίες και όπως αναφέρει στον ιστότοπο της η εταιρεία «εξειδικευμένοι στις σχέσεις μεταξύ εισηγμένων εταιρειών και θεσμικών επενδυτών, οργανώνουμε συναντήσεις ένας προς έναν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεών μας που πραγματοποιούνται στην Ευρώπη κάθε χρόνο.
Ως ειδικευμένοι στις σχέσεις μεταξύ εισηγμένων εταιρειών και θεσμικών επενδυτών, διοργανώνουμε χιλιάδες συναντήσεις one-to-one κάθε χρόνο για τις εκδηλώσεις μας σε όλη την Ευρώπη.
Η CF&B Communication, που δημιουργήθηκε το 1984 από τον Francis Bader, ήταν αρχικά το πρώτο πρακτορείο χρηματοοικονομικής επικοινωνίας στην Ευρώπη.
Στα τέλη της δεκαετίας του '90 και χάρη σε αυτή την εμπειρία, ο ιδρυτής συνειδητοποίησε ότι οι μικρές και μεσαίες κεφαλαιοποιήσεις είχαν μείνει πίσω και σχεδίασε μια ιδέα εκδήλωσης αφιερωμένη σε αυτές.
Έτσι γεννήθηκαν τα πρώτα MidCap Events.
Ο Francis Bader ήταν ένας πραγματικός πρωτοπόρος και τα MidCap Events έγιναν γρήγορα σημαντικές, μη παραλείψιμες εκδηλώσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα.
Παρά τις οικονομικές αναταράξεις της τελευταίας δεκαετίας, η CF&B Communication κατάφερε να προσαρμόσει τη στρατηγική της ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε συμμετέχοντα».

Γιώργος Κατικάς
george.katikas@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης