Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Aegean Airlines: Εκ νέου κάλυψη από Piraeus Sec. με τιμή στόχο τα 16,20 ευρώ – Περιθώριο ανόδου 30%

Aegean Airlines: Εκ νέου κάλυψη από Piraeus Sec. με τιμή στόχο τα 16,20 ευρώ – Περιθώριο ανόδου 30%
Η χρηματιστηριακή περιμένει ότι η εταιρεία θα επαναφέρει τη μερισματική της πολιτική, από το 2023
Σχετικά Άρθρα
Εκ νέου ξεκινάει την κάλυψη της Aegean Airlines η Piraeus Securities δίνοντας σύσταση για αποδόσεις ανώτερες από αυτές της αγοράς και τιμή στόχο τα 16,20 ευρώ, που υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 30% από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.
Στον τίτλο αναφέρει «επενδύοντας στο μακρύ ελληνικό καλοκαίρι της Aegean» και σημειώνει πως παρά τις απώλειες που υπέστη κατά τη διάρκεια της περιόδου COVID, η Aegean κατάφερε να ξεπεράσει την κρίση και να επωφεληθεί από την ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού από το καλοκαίρι του 2022.
Η Aegean μετέφερε 6,7 εκατ. επιβάτες στο πρώτο εξάμηνο που αντιστοιχεί σε αύξηση 42% της επιβατικής κίνησης σε ετήσια βάση, ενώ ξεπέρασε την επιβατική κίνηση της
προ της πανδημίας περιόδου.
Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, η ανταγωνιστική βάση κόστους και η διαρκής αναβάθμιση του στόλου θα επιτρέψουν στην εταιρεία να διατηρήσει το ηγετικό μερίδιο αγοράς στην
αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική αγορά.
Η χρηματιστηριακή περιμένει ότι η εταιρεία θα επαναφέρει τη μερισματική της πολιτική, από το 2023, ενώ για την τρέχουσα χρήση περιμένει καθαρά κέρδη 137,5 εκατ. ευρώ και έσοδα 1,615 δισ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης