Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Χ.Α.: Στο Λονδίνο παραμένουν τα βλέμματα – Τάση και από τις αγορές του εξωτερικού

Χ.Α.: Στο Λονδίνο παραμένουν τα βλέμματα – Τάση και από τις αγορές του εξωτερικού
Για σήμερα τα ευρωπαϊκά παράγωγα δείχνουν σταθεροποιητικό άνοιγμα με τους επενδυτές να περιμένουν τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ
Σχετικά Άρθρα
Τα βλέμματα των επενδυτών παραμένουν στραμμένο στο road show στο Λονδίνο, όπου παρατηρείται σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον για τις εισηγμένες που παρουσιάζονται.
Η εβδομάδα έχει την αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI, την Πέμπτη, και οι αναλυτές αναμένουν αύξηση της συναλλακτικής δραστηριότητας λόγω των ροών.
Από την άλλη δεν αποκλείονται και κάποιες τοποθετήσεις λόγω του road show καθώς και διατήρηση των τάσεων συσσώρευσης λόγω του κλίματος που επικρατεί στο εξωτερικό.
Για σήμερα τα ευρωπαϊκά παράγωγα δείχνουν σταθεροποιητικό άνοιγμα με τους επενδυτές να περιμένουν τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ, την Πέμπτη.

Eurobank Equities
Τα ευρωπαϊκά παράγωγα δείχνουν ένα οριακά αρνητικό άνοιγμα για σήμερα, καθώς οι επενδυτές περιμένουν τα στοιχεία για τον πληθωρισμό με την ανακοίνωση του δείκτη προσωπικής καταναλωτικής δαπάνης να ανακοινώνεται την Πέμπτη στις ΗΠΑ.

Optima Bank
Περιμένουμε η αγορά να αναζητήσει κατεύθυνση με επιλεκτικές κινήσεις.

Beta
Η συσσώρευση θα συνεχιστεί καθώς η αγορά αφομοιώνει τα πρόσφατα υψηλά ενώ θα πρέπει να αναμένονται και κάποιες ροές λόγω της αναδιάρθρωσης των δεικτών MSCI, με το rebalancing να γίνεται την Πέμπτη όπως κατά πάσα πιθανότητα συνέβη και στο χθεσινό κλείσιμο.

Κύκλος
Η ΤτΕ ανακοινώνει σήμερα καταθέσεις και δάνεια Οκτωβρίου. Έχουμε ισχυρή εντολή για μεταρρυθμίσεις και σκοπεύουμε να προχωρήσουμε με μια επιθετική ατζέντα, τόνισε στο Roadshow του Λονδίνου ο Έλληνας Πρωθυπουργός με το Βρετανό Πρωθυπουργό να ματαιώνει τη σημερινή μεταξύ τους συνάντηση. Σε πλήρη εξέλιξη η πολιορκία των 1264-1270 μονάδων του Γ.∆.

Depolas
Θετικό εβδομαδιαίο ξεκίνημα για τον ΓΔΧΑ καταγράψαμε χθες με διαφορετικό μάλιστα μείγμα πρωταγωνιστών. Αντιθέτως, τα αρνητικά πρόσημα επικράτησαν σε Ευρώπη και ΗΠΑ, αλλά με μικρές απώλειες. Η σημερινή ατζέντα δεν περιλαμβάνει κρίσιμα μάκρο για την Ευρώπη, ενώ ο δείκτης τιμών κατοικιών Σεπτεμβρίου και η καταναλωτική εμπιστοσύνη Νοεμβρίου στις ΗΠΑ θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον της αγοράς. Για τον ΓΔΧΑ πιθανολογούμε ότι θα συνεχίσει η πλαγιοανοδική κίνηση, τουλάχιστον όσο το κλίμα στο εξωτερικό παραμένει υποστηρικτικό. Ιδιαίτερα σημαντικό για το ΧΑ εκτιμούμε ότι είναι το roadshow των ελληνικών εισηγμένων που συνεχίζεται και σήμερα στο Λονδίνο παρουσία του πρωθυπουργού.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης