Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πλάτων Μαρλαφέκας, Επιμελητήριο Αχαΐας: Όποια επιχείρηση είναι πολύ «εκτεθειμένη» στη HORECA έχει υποστεί μεγάλη ζημιά

tags :
Πλάτων Μαρλαφέκας, Επιμελητήριο Αχαΐας: Όποια επιχείρηση είναι πολύ «εκτεθειμένη» στη HORECA έχει υποστεί μεγάλη ζημιά
Το ζητούμενο είναι πόσα χρήματα υπάρχουν ακόμα για να μπορέσει να δώσει η πολιτεία
Για τη δεινή θέση στην οποία βρίσκονται οι επιχειρήσεις εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης και για τη στήριξη που χρειάζονται ώστε να επανέλθουν σε τροχιά ανάπτυξης την επόμενη ημέρα μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, ο Πλάτων Μαρλαφέκας, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας.
«Όποιος είναι εκτεθειμένος πολύ στη HORECA έχει θέμα. Οι μεγάλες επιχειρήσεις έχουν θέμα, γιατί ανάλογα τι έχεις στο καλάθι, στη HORECA και στην αγορά, είναι ανάλογα με το πώς είναι δομημένες οι πωλήσει σου, έχεις το αντίστοιχο θέμα», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Πλάτων Μαρλαφέκας.
«Το ζητούμενο είναι πόσα χρήματα υπάρχουν ακόμα για να μπορέσει να δώσει η πολιτεία. Γιατί η πολιτεία, με βάση τα χρήματα που είχε διαθέσιμα, νομίζω ότι έχει δώσει παραπάνω απ’ όσα μπορούσε, γιατί είμαστε μια αδύναμη οικονομία μετά από μια δεκαετή ύφεση και μνημονίων. Για μένα το πρώτο ζητούμενο είναι ότι πρέπει, και να το καταλάβουμε όλοι γιατί δεν βοηθάμε, να σταματήσει η πανδημία και να σταματήσουμε τη διασπορά εμείς οι ίδιοι. Αν δεν σταματήσει αυτό, δεν λύνεται καμία εξίσωση, γιατί δεν ξέρουμε πότε σταματάει», τονίζει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=89211

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης