Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Νέοι προορισμοί σε Ελλάδα και εξωτερικό από την SKY express

tags :
Νέοι προορισμοί σε Ελλάδα και εξωτερικό από την SKY express

Η SKY express καλωσορίζει τη νέα χρονιά με προσφορές

Με νέους προορισμούς και ασυναγώνιστες τιμές, η SKY express καλωσορίζει τη νέα χρονιά με προσφορές που αλλάζουν τα δεδομένα στα ταξίδια μας.
Επιτέλους, ήρθε η στιγμή να κλείσουμε τα εισιτήρια μας, αφού πολύ σύντομα τα ταξίδια θα είναι ξανά μέρος της καθημερινότητάς μας και η SKY express είναι εδώ για να τα κάνει ακόμη πιο προσιτά, ακόμη πιο ασφαλή για όλους.
Με τα νέα Airbus A320neo η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, η Ρόδος με τις απευθείας πτήσεις και τις ασυναγώνιστες τιμές της SKY express είναι πλέον μόλις ένα κλικ μακριά.
Αλλά και τα νέα δρομολόγια και δημοφιλείς προορισμοί του εξωτερικού, η Λάρνακα και οι Βρυξέλλες, μας περιμένουν να κλείσουμε τώρα τα εισιτήρια μας στο www.skyexpress.gr για τα ταξίδια που θα πραγματοποιήσουμε μέσα στη χρονιά.
Πιο συγκεκριμένα, στους πλέον ανταγωνιστικούς μας ναύλους συμπεριλαμβάνονται:

• Θεσσαλονίκη – Αθήνα, από €26
• Ηράκλειο – Αθήνα, από €25
• Ηράκλειο – Θεσσαλονίκη, από €28
• Ρόδος – Αθήνα, από 30€
• Αθήνα – Λάρνακα από €45
• Αθήνα – Βρυξέλλες από €62

Με 39 προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να προγραμματίσετε ταξίδια και να κλείσετε εισιτήρια.
Αυτή τη νέα χρονιά που φέρνει την επιστροφή στην κανονικότητα, #tripscometrue.
Το όνειρο του ταξιδιού γίνεται πραγματικότητα χάρη στην ασφάλεια, τις υπηρεσίες και τις επιλογές που μας δίνει η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία της χώρας, η SKY express.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης