Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποια ομάδα Αμερικανών ταξιδιωτών τροφοδοτεί τα «ταξίδια εκδίκησης»

tags :
Ποια ομάδα Αμερικανών ταξιδιωτών τροφοδοτεί τα «ταξίδια εκδίκησης»
Οι αριθμοί αναφέρουν ότι περισσότερες από 30.000 κρατήσεις αναφέρονται σε γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες για το 2021 και το 2022
Ιδιαίτερα δημοφιλή αρχίζουν να γίνονται τα λεγόμενα “ταξίδια εκδίκησης”. Πρόκειται για τα ταξίδια όσων τα ταξιδιωτικά σχέδια το 2020 ακυρώθηκαν ή αναβλήθηκαν και σχεδιάζουν νέα το συντομότερο δυνατό.
Αυτοί που φαίνεται να τροφοδοτούν τα ταξίδια εκδίκησης είναι οι σόλο ταξιδιώτες, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Solo Traveler.
Διαπίστωσε ότι σχεδόν οι μισοί από τους 3.000 ερωτηθέντες στην έρευνα ανέφεραν την πρόθεση να ταξιδέψουν ακόμη περισσότερο στο μέλλον μετά το τέλος της πανδημίας.

Νέες γυναίκες, μόνες ταξιδεύουν

Μια νέα τάση είναι οι γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες τους.
Οι αριθμοί αναφέρουν ότι περισσότερες από 30.000 κρατήσεις αναφέρονται σε γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες για το 2021 και το 2022.
Άλλες τάσεις περιλαμβάνουν τα αργά ταξίδια.
Επίσης νέα τάση είναι το «σκόπιμο ταξίδι» για όσους αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες που επικεντρώνονται στην περιπέτεια και θέλουν να συμμετέχουν στη βοήθεια κοινοτήτων ή περιβαλλοντικών έργων.
Όσοι αναζητούν διακοπές με ήλιο απλά θα επιστρέψουν στις πισίνες και τις παραλίες.
Τέλος ένας αυξανόμενος αριθμός ταξιδιωτών σκέφτεται τις επιπτώσεις του τρόπου με τον οποίο ταξιδεύουν και τον κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο στα μέρη που επισκέπτονται.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης