Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Jet2-Jet2holidays: Αυξημένες 1000% οι κρατήσεις μέχρι στιγμής - Η Ελλάδα ανάμεσα στους δημοφιλής προορισμούς

tags :
Jet2-Jet2holidays: Αυξημένες 1000% οι κρατήσεις μέχρι στιγμής - Η Ελλάδα ανάμεσα στους δημοφιλής προορισμούς
Οι κορυφαίοι προορισμοί περιλαμβάνουν την ηπειρωτική Ισπανία, τα Κανάρια Νησιά, τις Βαλεαρίδες Νήσους, την Πορτογαλία, την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία

Οι κρατήσεις διακοπών σε Jet2-Jet2holidays αυξήθηκαν κατά 1000%, από τότε που ο Μπόρις Τζόνσον παρουσίασε τον χάρτη πορείας του Ηνωμένου Βασιλείου, που σηματοδοτεί και το άνοιγμα στα διεθνή ταξίδια.
Ο «οδικός χάρτης» της κυβέρνησης που ανακοινώθηκε επανεξετάζει την επανεκκίνηση στα ταξίδια «ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να προγραμματίσουν τις διακοπές για το καλοκαίρι».

Κορυφαίοι προορισμοί κρατήσεων Jet2-Jet2holidays

Οι κορυφαίοι προορισμοί περιλαμβάνουν την ηπειρωτική Ισπανία, τα Κανάρια Νησιά, τις Βαλεαρίδες Νήσους, την Πορτογαλία, την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία.
Υπάρχει μια αξιοσημείωτη αύξηση στις κρατήσεις από τον Ιούλιο, η οποία συνεχίζεται μέχρι τις υπόλοιπες σχολικές διακοπές και το καλοκαίρι του 2021.
Το Jet2 ανέστειλε όλες τις πτήσεις έως τις 16 Μαΐου, αφού ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι οι διακοπές στο εξωτερικό θα ξαναρχίσουν για τους Βρετανούς από τις 17 Μαΐου, μετά το σχέδιο που θα υποβάλει επιτροπή ειδικών σχετικά με τον τρόπο επιστροφής στα διεθνή ταξίδια.

Έως τις 12 Απριλίου θα έχει υποβληθεί η έκθεση της ειδικής ομάδας ταξιδιού

Η έκθεση της ειδικής ομάδας ταξιδιού που αναμένεται έως τις 12 Απριλίου, θα διευκολύνει την επανεκκίνηση έως τις 17 Μαΐου.
Οι ειδικοί θα υποβάλουν συστάσεις «με στόχο την επιστροφή στα διεθνή ταξίδια το συντομότερο δυνατό. Καθώς και την διαχείριση του κινδύνου από εισαγόμενες περιπτώσεις και παραλλαγές του ιού».

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης