Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αναστάσιος Κόντης, Saint John Μύκονος: Τα μηνύματα για το φετινό καλοκαίρι είναι αισιόδοξα

tags :
Αναστάσιος Κόντης, Saint John Μύκονος: Τα μηνύματα για το φετινό καλοκαίρι είναι αισιόδοξα
Το Saint John ανήκει σε μία οικογενειακή επιχείρηση που αυτή τη στιγμή διαθέτει 8 ξενοδοχεία
Για την πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν, καθώς και για τα επενδυτικά σχέδια της οικογένειας Κουσαθανά στον ξενοδοχειακό κλάδο μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 ο Αναστάσιος Κόντης, γενικός διευθυντής στο ξενοδοχείο Saint John στη Μύκονο.
«Ακόμη βρισκόμαστε σε μια αβεβαιότητα. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Αισιόδοξα τα μηνύματα, αλλά για πιο αργά. Τέτοια εποχή άλλες χρονιές ήμασταν στο φουλ σχεδόν, είναι και οι μέρες τέτοιες. Τώρα είμαστε μόνοι μας προς το παρόν τουλάχιστον. Οι κρατήσεις έχουν ξεκινήσει. Οι καλές κρατήσεις, βέβαια, είναι για τον Ιούλιο, για τον Αύγουστο, για τον Σεπτέμβριο και λίγο για τον Ιούνιο και όπως σας είπα αυτή η αβεβαιότητα έχει φέρει τον Μάιο να είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα ακόμα. Υπάρχει ενδιαφέρον όμως, υπάρχουν τηλέφωνα. Δεν μετουσιώνονται, όμως, σε κρατήσεις, δεν κλείνουν ακόμα», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Αν. Κόντης.
«Φέτος νομίζω ότι θα ανοίξουν όλα τα ξενοδοχεία. Πέρυσι δεν άνοιξαν πάρα πολλά ξενοδοχεία και μεγάλα, εν αντιθέσει με τα δικά μας που ανοίξαμε, αλλά νομίζω ότι θα ανοίξουν αρκετά ξενοδοχεία», λέει ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Saint John.
«Το Saint John ανήκει σε μία οικογενειακή επιχείρηση που αυτή τη στιγμή διαθέτει 8 ξενοδοχεία. Το τελευταίο ανοίγει φέτος για πρώτη φορά. Όλα τα ξενοδοχεία είναι στη Μύκονο γιατί η οικογένεια Κουσαθανά είναι μυκονιάτικη. Τα πρωτόκολλα πέρυσι τα τηρούσαμε με ευλάβεια και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, ούτε κρούσματα. Το θέμα είναι η ασφάλεια των εργαζομένων και των επισκεπτών. Εκεί εστιάζουν φέτος τα πρωτόκολλα πιστεύω. Το θέμα είναι να τηρηθούν τα πρωτόκολλα αυτά, τα εμβόλια, τα self tests», προσθέτει.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης