Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Air France: Αυξάνει κατά 80% τη χωρητικότητα στην Ελλάδα

tags :
Air France: Αυξάνει κατά 80% τη χωρητικότητα στην Ελλάδα
Πάνω από 40 καλοκαιρινές διαδρομές θα εξυπηρετηθούν στο εγχώριο δίκτυο
Αυτό το καλοκαίρι, η Air France σχεδιάζει να εξυπηρετήσει περίπου 200 προορισμούς παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 110 προορισμών στη Γαλλία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική.
Στο δίκτυο μικρών και μεσαίων αποστάσεων, εκτός από το συνηθισμένο πρόγραμμα, αυτό το καλοκαίρι η Air France θα λειτουργεί 81 εποχιακές διαδρομές, συμπεριλαμβανομένων 23 νέων.
Πάνω από 40 καλοκαιρινές διαδρομές θα εξυπηρετηθούν στο εγχώριο δίκτυο , κατά την αναχώρηση από το Παρίσι και τις γαλλικές περιοχές, ιδίως προς την Κορσική, με απευθείας πτήσεις προς το νησί της Μεσογείου που προσφέρονται από το Παρίσι, το Μπορντό, την Καέν, τη Λιλ, τη Λυών, το Πάου, τη Ρεν, το Στρασβούργο και τη Νάντη.
Στην Ευρώπη, αυτή η προσφορά αφορά κυρίως προορισμούς αναψυχής, όπως Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία και Ιταλία , με αναχώρηση από το Παρίσι και τις γαλλικές περιοχές.
Συνολικά και σε σύγκριση με το καλοκαίρι του 2019, η Air France θα αυξήσει την χωρητικότητά της στην Ελλάδα κατά σχεδόν 80% και η χωρητικότητά της στην Πορτογαλία κατά περίπου 25%.
Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2021, το πρόγραμμα πτήσεων της Air France θα αντιπροσωπεύει το 65% της χωρητικότητας που προσφέρεται κατά την ίδια περίοδο το 2019, σε σύγκριση με το 40% τον Μάιο.
Για να υποστηρίξουν την αύξηση των συχνοτήτων, οι ομάδες συντήρησης της Air France εργάζονται σκληρά για να αποθέσουν 10 αεροσκάφη μεσαίων αποστάσεων και 12 μεγάλων αποστάσεων.
Συνολικά, 181 αεροσκάφη Air France θα λειτουργήσουν αυτό το καλοκαίρι.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης