Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Ελλάδα στους top προορισμούς κρατήσεων 2022 του On The Beach

tags :
Η Ελλάδα στους top προορισμούς κρατήσεων 2022 του On The Beach
Οι όγκοι κρατήσεων για το καλοκαίρι του 2022 παραμένουν χαμηλοί
Ισπανία, Κανάρια νησιά, Ελλάδα και Τουρκία είναι οι δημοφιλείς προορισμοί κρατήσεων στο On The Beach για τις διακοπές του 2022.
Σύμφωνα με το βρετανικό online τουριστικό πρακτορείο (OTA) οι προκρατήσεις διακοπών για το καλοκαίρι του 2022 είναι σημαντικά επάνω από τα κανονικά επίπεδα.
Ωστόσο οι «όγκοι κρατήσεων για το καλοκαίρι του 2022 παραμένουν χαμηλοί. Αλλά είναι σημαντικά μπροστά από τα κανονικά πρότυπα συναλλαγών, υπογραμμίζει στην Guardian ο Σάιμον Κούπερ διευθύνων σύμβουλος του On The Beach.
Η αύξηση οφείλεται εν μέρει στην πρόωρη κυκλοφορίας πτήσεων για το επόμενο έτος, από τις περισσότερες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες».
Το OTA σταμάτησε να πωλεί διακοπές για αυτό το καλοκαίρι μόλις ανακοινώθηκε το σύστημα φωτεινού σηματοδότη στις αρχές Μαΐου.

Χειμερινές απώλειες 9,5 εκατ. λιρών

Η εταιρεία που εδρεύει στο Μάντσεστερ ανέφερε μείωση 79% των εσόδων σε 4,4 εκατομμύρια λίρες το εξάμηνο έως τις 31 Μαρτίου, λόγω της επίδρασης των ταξιδιωτικών περιορισμών.
Η προσαρμοσμένη απώλεια προ φόρων μειώθηκε σε 21,6 εκατομμύρια λίρες από 34,1 εκατομμύρια, αντικατοπτρίζοντας χαμηλότερες δαπάνες μάρκετινγκ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης