Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τι απαιτήσεις έχει ο νέος τύπος ταξιδιώτη από τα ξενοδοχεία

Τι απαιτήσεις έχει ο νέος τύπος ταξιδιώτη από τα ξενοδοχεία
Το 52% των ταξιδιωτών παγκοσμίως και το 54% των Αυστραλών ταξιδιωτών αναμένουν υψηλότερα πρότυπα διαμονής σε σύγκριση με πριν από την πανδημία

Ο σύγχρονος πλέον ταξιδιώτης έχει υψηλότερες προσδοκίες, οι οποίες οδηγούνται από την ανάγκη να έχει περισσότερο έλεγχο της διαμονής του.
Αυτό προέκυψε από την πρόσφατη έρευνα καταναλωτών της SiteMinder με τίτλο «The Dynamic Traveller: A New Era of Hotel Guest».
Σε αυτή συμμετείχαν περίπου 7.000 διεθνείς ταξιδιώτες, συμπεριλαμβανομένων 804 στην Αυστραλία.
Το 52% των ταξιδιωτών παγκοσμίως και το 54% των Αυστραλών ταξιδιωτών αναμένουν υψηλότερα πρότυπα διαμονής σε σύγκριση με πριν από την πανδημία.
Το 60% των Αυστραλών ταξιδιωτών σχεδιάζει να ξοδέψει είτε το ίδιο ποσό είτε περισσότερα από πριν τον COVID-19.
Βασική τους προτεραιότητα κατά την αναζήτηση της διαμονής για το ένα τρίτο των ταξιδιωτών παγκοσμίως είναι η περίπτωση ακύρωσης ή τροποποίησης της διαμονής τους.
Στην Αυστραλία, η ευέλικτη προσέγγιση των κρατήσεων είναι η πρώτη προτεραιότητα για πάνω από 45% των πολιτών.
Στην Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία, είναι ένας βασικός παράγοντας για πάνω από το 40%.

Άλλα ευρήματα από την αυστραλιανή έρευνα περιλαμβάνουν:

  • Σχεδόν τέσσερις στους πέντε Αυστραλούς ταξιδιώτες είναι πολύ υποστηρικτικοί (9%), υποστηρικτικοί (33%) ή αδιάφοροι (37%) για τα προσωπικά τους δεδομένα που χρησιμοποιούνται για την καλύτερη διαμονή τους. Μόνο το 7% των Αυστραλών ταξιδιωτών είναι κάθετα αντίθετο στο να χρησιμοποιούνται τα δεδομένα τους με αυτόν τον τρόπο.
  • Κατά την κοινοποίηση πληροφοριών πληρωμής, μόνο το 12%των Αυστραλών ταξιδιωτών εμπιστεύεται τους παρόχους καταλυμάτων με τα δεδομένα τους. πάνω από το ένα τρίτο είτε δεν εμπιστεύεται πολύ τους παρόχους καταλυμάτων (24%) είτε καθόλου (10%).
  • 3% περισσότεροι Αυστραλοί ταξιδιώτες σκοπεύουν τώρα να μείνουν σε πάρκο διακοπών ή κάμπινγκ στο επόμενο ταξίδι τους. 2% περισσότερο σε ενοικιαζόμενο κατάλυμα, 2% περισσότερο σε B&B και 4% λιγότερο σε μεγάλη αλυσίδα ή θέρετρο.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης