Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Jet2: 5 πτήσεις εβδομαδιαίως σε Μυτιλήνη το 2022 - Τι δήλωσε από τη Λέσβο ο Steve Heapy

Jet2: 5 πτήσεις εβδομαδιαίως σε Μυτιλήνη το 2022 - Τι δήλωσε από τη Λέσβο ο Steve Heapy
Η εταιρεία, όπως ανακοινώθηκε θα εξετάσει το ενδεχόμενο επέκτασης της offseason με την υποστήριξη της εναλλακτικής αγοράς birdwatching

Στη Λέσβο επενδύει Jet2 και Jet2Holidays το 2022. Όπως ανακοίνωσε ο CEO της εταιρείας Steve Heapy που βρίσκεται στο νησί με τους συνεργάτες του, το 2022 θα υπάρξουν πέντε πτήσεις εβδομαδιαίως από τη Βρετανία. Αλλά και όχι μόνο, αφού στόχος του βρετανικού t.o είναι στηρίξει την ανάπτυξη του προορισμού.
Τα στελέχη της Jet2 πραγματοποίησαν συνάντηση σε ξενοδοχείο στο Μόλυβο με παράγοντες του Δήμου Δυτικής Λέσβου, της Περιφέρειας, του Επιμελητηρίου, της Ένωσης Ξενοδόχων, του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, του Φορέα Τουρισμού Μολύβου.
Με τον επικεφαλής του ταξιδιωτικού οργανισμού και τους συνεργάτες του μάνατζερ John Taylor και Andrea MacConnell, συναντήθηκε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου Αφροδίτη Βατή.
Συζήτησαν την προοπτική περαιτέρω συνεργασίας του Δήμου με την Jet2 και γενικά θέματα που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή του νησιού.

Steve Heapy: Η Λέσβος να γίνει γνωστή ως αειφόρος προορισμός

Οι υπεύθυνοι Jet2-Jet2Holidays επισκέφτηκαν διάφορα μέρη. Μεταξύ αυτών και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καλλονής συμμετέχοντας μάλιστα σε δράση ορνιθοπαρατήρησης.
Η εταιρεία, όπως ανακοινώθηκε θα εξετάσει το ενδεχόμενο επέκτασης της offseason με την υποστήριξη της εναλλακτικής αγοράς birdwatching.
Ο CEO της Jet2 τόνισε πως “είναι ευκαιρία η Λέσβος να γίνει γνωστή ως αειφόρος προορισμός”.
Κάτι που αναζητάνε πλέον όλοι οι διεθνείς Tour Operators σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα βασικά σημεία της παρουσίασης του CEO της Jet2 Steve Heapy για τη Λέσβο

  • Το 2022 θα υπάρξουν 5 πτήσεις εβδομαδιαίως για τη Λέσβο. Καθιστώντας έτσι τη Jet2 την εταιρεία με τις περισσότερες πτήσεις στο νησί για την επόμενη χρονιά. Μία τεράστια επένδυση αφού η κάθε πτήση έχει κόστος 37.000 ευρώ.
  • Θα εξεταστεί το ενδεχόμενο επέκτασης της offseason με την υποστήριξη της εναλλακτικής αγοράς birdwatching.
  • Η ανάγκη συνεργασίας και προσωπικής επένδυσης των επιχειρηματιών και της τοπικής αυτοδιοίκησης 1ου και 2ου βαθμού με τη Jet2. Με στόχο την βελτίωση των υποδομών και υπηρεσιών που προσφέρονται καθώς και στον τομέα της προβολής.
  • Την ανάγκη εφαρμογής “πράσινων” πρακτικών που αποβλέπουν στην βιώσιμη ανάπτυξη (sustainability).

Όπως σημειώνει η αντιδήμαρχος Τουρισμού Δυτικής Λέσβου Αφροδίτη Βατή η επίσκεψη τους σηματοδοτεί την επένδυση της Jet2 να αναπτύξει τον προορισμό της Λέσβου.
“Δεν πρέπει όμως να μείνουμε σε αυτό κι ούτε να πούμε μεγάλα λόγια, υπογράμμισε.
Πρέπει να τρέξουμε στο εξής, οι φορείς, η αυτοδιοίκηση και οι επιχειρηματίες του τουρισμού με ουσιαστική συνεργασία μεταξύ μας για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να γυρίσουμε τον διακόπτη στον τουρισμό μας”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης