Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αυξάνει τις πτήσεις της σε Ελλάδα η Royal Jordanian

Αυξάνει τις πτήσεις της σε Ελλάδα η Royal Jordanian
Οι εκπρόσωποι του Οργανισμού Τουρισμού Ιορδανίας παρουσίασαν νέους και καθιερωμένους προορισμούς ιστορικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος της Ιορδανίας

Η Ιορδανία αποτελεί ιδανικό προορισμό για Έλληνες με ενδιαφέρον για θρησκευτικό και πολιτιστικό τουρισμό. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που η Royal Jordanian θα αυξήσει τις πτήσεις της από/προς Ελλάδα στην μετά-COVID εποχή.
Η σχετική ανακοίνωση έγινε σε εκδήλωση παρουσίασης και ενημέρωσης για την επανεκκίνηση του τουρισμού στην Ιορδανία.
Στην εκδήλωση που οργανώθηκε από τον Οργανισμό Τουρισμού Ιορδανίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, συμμετείχε η Ομοσπονδία FedHATTA. Καθώς και τουριστικά γραφεία-μέλη του ΗΑΤΤΑ που ειδικεύονται στις Αραβικές αγορές.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι του Οργανισμού Τουρισμού Ιορδανίας παρουσίασαν νέους και καθιερωμένους προορισμούς ιστορικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος της Ιορδανίας. Έδωσαν την απαραίτητη πληροφόρηση σχετικά με τις ισχύουσες διαδικασίες και περιορισμούς λόγω του COVID-19 αλλά και για την προγραμματισμένη χαλάρωση τους, έτσι ώστε να δοθεί κίνητρο για την επανέναρξη των ταξιδιών προς την Ιορδανία.
Από την πλευρά της Ιορδανίας στην εκδήλωση παρουσίασης συμμετείχαν οι:

  • Γενικός διευθυντής και μέλος του ΔΣ, κ. Ahmad Alhmoud.
  • Ειδικός θρησκευτικού τουρισμού και μέλος του ΔΣ, Amer Al Twal του Οργανισμού Τουρισμού Ιορδανίας.
  • Γενικός Πρόξενος Ιορδανίας κ. Ashraf Khasawneh.
  • Δέσποινα Μαντά, Επίτιμος Πρόξενος της Ιορδανίας.
  • Zakaria Abbadi, Aerea Manager Greece & Cyprus της Royal Jordanian.

Τον κλάδο των ελληνικών τουριστικών γραφείων εκπροσώπησε ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης ενώ την παρουσίαση παρακολούθησαν και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων τουριστικών γραφείων – μελών του ΗΑΤΤΑ, εισερχόμενου και εξερχόμενου τουρισμού με ειδίκευση στις Αραβικές χώρες.

FedHATTA: Η Ιορδανία ιδανικός προορισμός για Έλληνες

«Πραγματοποιήθηκε μια εκπληκτική παρουσίαση για τον προορισμό Ιορδανία, δήλωσε ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.
Οι εκπρόσωποι των ελληνικών τουριστικών γραφείων που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για έναν προορισμό με μεγάλο πολιτιστικό και θρησκευτικό ενδιαφέρον για τους Έλληνες ταξιδιώτες.
Πρόκειται για μια χώρα φίλα προσκείμενη στην Ελλάδα. Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μεταξύ των τουριστικών συνδέσμων των δύο χωρών. Με στόχο να έχουμε αμοιβαία τουριστικά οφέλη.
Στην ελληνική αγορά καταγράφεται ενδιαφέρον για ταξίδια στην Ιορδανία. Ιδιαίτερα στην Πέτρα και τον Ιορδάνη ποταμό όπου κυριαρχεί το θρησκευτικό ιδεώδες».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Οργανισμού Τουρισμού Ιορδανίας και σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ιορδανίας στην Αθήνα και το Προξενείο της Ιορδανίας στη Θεσσαλονίκη.
Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2019 είχε πραγματοποιηθεί και πάλι συνάντηση του Οργανισμού Τουρισμού της Ιορδανίας με τη FedHATTA για την παρουσίαση της Ιορδανίας στα ελληνικά τουριστικά γραφεία.

Πηγή: www.tourismtoday.gr 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης