Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Από Αθήνα αναχωρεί το πολυτελές Four Seasons Private Jet για ταξίδια το 2023

Από Αθήνα αναχωρεί το πολυτελές Four Seasons Private Jet για ταξίδια το 2023
Δύο ταξίδια του «African Wonders» έχουν προγραμματιστεί για το 2023
Η πολυπόθητη εμπειρία Four Seasons στον αέρα, ανακοίνωσε τα ταξίδια του 2023.
Καθώς οι ταξιδιώτες ανυπομονούν να ξεκινήσουν τις περιπέτειες, η εταιρεία πολυτελούς φιλοξενίας Four Seasons Hotels and Resorts ανακοινώνει τις αναχωρήσεις του «African Wonders 2023».
Ενός ταξιδιού Private Jet για οικογένειες. Το αγαπημένο δρομολόγιο περιπέτειας 13 ημερών επιστρέφει, μετά από ρεκόρ ζήτησης του Four Seasons Private Jet 2022. Ανάμεσα στα δρομολόγια είναι και η Αθήνα.

Από Αθήνα αναχωρεί το πολυτελές Four Seasons Private Jet για ταξίδια το 2023

Δύο ταξίδια του «African Wonders» έχουν προγραμματιστεί για το 2023.
Το πρώτο έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιήσει πτήση από τις 28 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 9 Ιανουαρίου 2023. Το δεύτερο αναχωρεί από την Αθήνα τον Αύγουστο του 2023.
1-13 Αυγούστου 2023: Αθήνα, Ελλάδα – The Pyramids, Αίγυπτος (ημερήσια εκδρομή) – Σερενγκέτι, Τανζανία – Μαυρίκιος – Ρουάντα – Victoria Falls, Ζάμπια (ημερήσια εκδρομή) – Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική.
«Το συντριπτικό ενδιαφέρον για την προσφορά μας στο Private Jet δεν είναι μόνο μια απόδειξη για τη σταθερή ζήτηση.
Αλλά υπογραμμίζει επίσης την επιθυμία για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση που δίνει προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια σε αυτή τη νέα εποχή των πολυτελών ταξιδιών, λέει ο Christian Clerc Πρόεδρος στις Παγκόσμιες Λειτουργίες για Ξενοδοχεία και Θέρετρα Four Seasons.
Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ακόμη πιο μεταμορφωτικά ταξίδια με το ειδικά σχεδιασμένο Private Jet μας.
Προσφέρουμε στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν ξανά τον εαυτό τους. Να δουν τον κόσμο με τους αγαπημένους τους και να δημιουργήσουν βαθιές συνδέσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή».
Με υψηλή ζήτηση όλων των εποχών και άνευ προηγουμένου ρυθμό πώλησης, τα έμπειρα επιμελημένα δρομολόγια θα επιτρέψουν στους επιβάτες του Four Seasons να εξερευνήσουν απρόσκοπτα μια συλλογή από προορισμούς με λίστα bucket, απομακρύνοντας το άγχος των πολλαπλών εμπορικών πτήσεων και των καθυστερήσεων.
Περιμένουν περισσότερες ευκαιρίες καθώς ανακοινώνεται η πλήρης σειρά δρομολογίων για το 2023 τους επόμενους μήνες.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης