Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πόσο θα αυξηθούν τα αεροπορικά εισιτήρια μέχρι τον Ιούνιο

Πόσο θα αυξηθούν τα αεροπορικά εισιτήρια μέχρι τον Ιούνιο
Επί του παρόντος, με εισιτήρια μετ’ επιστροφής αξίας 649 $, οι διεθνείς ναύλοι είναι χαμηλότεροι από ό,τι ήταν ποτέ τον Ιανουάριο
Kατά 7% αναμένεται να αυξηθούν οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων μέχρι το μήνα Ιούνιο. Αυτό αναφέρουν η έκθεση Consumer Airfare Index από την ταξιδιωτική εφαρμογή Hooper.
Συγκεκριμένα, οι ναύλοι εσωτερικού και εξωτερικού βρίσκονται επί του παρόντος σε χαμηλά επίπεδα. Ωστόσο, αναμένεται να αυξηθούν το πρώτο εξάμηνο του 2022.
Επί του παρόντος, με εισιτήρια μετ’ επιστροφής αξίας 649 $, οι διεθνείς ναύλοι είναι χαμηλότεροι από ό,τι ήταν ποτέ τον Ιανουάριο.
Στα 234 $ μετ’ επιστροφής, οι τιμές των εγχώριων αεροπορικών εισιτηρίων είναι επίσης κοντά σε ιστορικά χαμηλά.
Ωστόσο, η Hopper αναμένει ότι οι τιμές των εισιτηρίων θα αυξηθούν πιο γρήγορα από το συνηθισμένο. Ειδικότερα θα καταγράψουν κατά μέσο όρο αύξηση 7% το μήνα έως τον Ιούνιο.
Η αύξηση των τιμών των ναύλων μπορεί να οφείλεται στην υποχώρηση της μετάλλαξης Omicron.Επίσης στο γεγονός των ανοιξιάτικων διακοπών που είναι στον ορίζοντα.
Στην πραγματικότητα, η πιο απότομη αύξηση ενός μήνα – περίπου 11% – αναμένεται τον Μάρτιο.

Τάσεις αναζήτησης

Όσον αφορά στους ίδιους τους προορισμούς, οι τάσεις αναζήτησης μεταξύ των Aμερικανών περιλάμβαναν πτήσεις προς το Ορλάντο, το Λας Βέγκας και το Μαϊάμι.
Όσοι ήθελαν να πετάξουν διεθνείς αναζητούσαν πτήσεις προς Λονδίνο, Κανκούν και Παρίσι.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης