Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

CDC: Ποιοι προορισμοί “αναβαθμίστηκαν” σε “πολύ υψηλού κινδύνου”

CDC: Ποιοι προορισμοί “αναβαθμίστηκαν” σε “πολύ υψηλού κινδύνου”
Το CDC τοποθετεί έναν προορισμό στο Επίπεδο 4 όταν καταγράφονται περισσότερα από 500 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους τις τελευταίες 28 ημέρες
Tα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ μετέθεσαν τη Δευτέρα πέντε νησιωτικούς προορισμούς της Καραϊβικής στην κατηγορία υψηλότερου ταξιδιωτικού κινδύνου για τον ιό Covid-19.
Συνολικά, το CDC μετέθεσε 15 χώρες στο επίπεδο 4, ή αλλιώς “πολύ υψηλό” κίνδυνο, δείχνοντας τη συνεχιζόμενη επιρροή που έχει η παραλλαγή Omicron του κορονοϊού στον κόσμο αυτή τη στιγμή.
Την περασμένη εβδομάδα, 22 ακόμα προορισμοί προστέθηκαν στο επίπεδο 4.
Το CDC τοποθετεί έναν προορισμό στο Επίπεδο 4 όταν καταγράφονται περισσότερα από 500 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους τις τελευταίες 28 ημέρες. Συμβουλεύει τους ταξιδιώτες να αποφεύγουν τα ταξίδια στις χώρες αυτές:
– Κολομβία
– Κόστα Ρίκα
– Δομινικανή Δημοκρατία
– Φίτζι
– Γουαδελούπη
– Τζαμάικα
– Κουβέιτ
– Μογγολία
– Νίγηρας
– Περού
– Ρουμανία
– Saint Barthélemy
– Άγιος Μαρτίνος
– Τυνησία
– Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Οι νησιωτικοί προορισμοί της Καραϊβικής – Δομινικανή Δημοκρατία, Γουαδελούπη, Τζαμάικα, Άγιος Βαρθολομαίος και Άγιος Μαρτίνος – αντιπροσώπευαν το ένα τρίτο των νέων καταχωρίσεων αυτή την εβδομάδα.
Η Αϊτή, η οποία βρίσκεται στο νησί Ισπανιόλα μαζί με τη Δομινικανή Δημοκρατία, βρισκόταν ήδη στο επίπεδο 4.
Και ο γαλλικός Άγιος Μαρτίνος μοιράζεται επίσης ένα νησί με τον ολλανδικό Άγιο Μαρτίνο, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο επίπεδο 4.
Άλλοι δημοφιλείς προορισμοί της Καραϊβικής ήταν επίσης ήδη στο επίπεδο 4. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν την Αρούμπα, τις Μπαχάμες, τα Μπαρμπάντος, τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, το Κουρασάο και τα Τερκς και Κάικος.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης