Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Βασίλης Γκίζας, δήμαρχος Ναυπακτίας: Το αναρριχητικό πεδίο που αναπτύσσεται στη Βαράσοβα θα είναι ένα από τα καλύτερα

Βασίλης Γκίζας, δήμαρχος Ναυπακτίας: Το αναρριχητικό πεδίο που αναπτύσσεται στη Βαράσοβα θα είναι ένα από τα καλύτερα

Στον δήμο Ναυπακτίας συντελείται ένας μεγάλος όγκος έργων, είτε συνεχιζόμενα έργα, είτε καινούργια έργα

Για την Ναυπακτία ως προορισμό, τα πλεονεκτήματά της, καθώς και για τα έργα που υλοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, o Βασίλης Γκίζας, δήμαρχος Ναυπακτίας.
«Η Ναύπακτος είναι ένας παράδεισος, τον οποίο τον ανακαλύπτει κάποιος βιωματικά είτε με επίσκεψη, είτε με περπάτημα, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορεί, ακόμα και με διαδρομές ποδηλατικές, ιδίως πάνω στα βουνά, με το αυτοκίνητο φυσικά, γιατί υπάρχει πολύ ανάγλυφο τοπίο», επισημαίνει ο Βασίλης Γκίζας.
«Βιώνουμε κι εμείς ανάσχεση στους χρόνους παράδοσης των έργων που υλοποιούνται. Στον δήμο Ναυπακτίας συντελείται ένας μεγάλος όγκος έργων, είτε συνεχιζόμενα έργα, είτε καινούργια έργα τα οποία βρίσκονται πλέον σε φάση δημοπράτησης ή συμβασιοποίησης ή και εκτέλεσης και είναι φυσικό όλη αυτή η δύσκολη κατάσταση που βιώνει η παγκόσμια κοινότητα να επηρεάζει και τον δήμο μας ως προς την εκτέλεση των έργων και όχι μόνο. Βλέπετε ότι και η αγορά είναι πλέον σε διαφορετικούς ρυθμούς και με διαφορετικά δεδομένα και οι εργολάβοι φυσικά έχουν τα δικά τους προβλήματα που αν συνδυαστεί και με τις μεγάλες εκπτώσεις που είχαν δώσει στο παρελθόν δημιουργείται ένα σκηνικό και ένα παζλ που δύσκολα λύνεται. Η δημοτική Αρχή είναι σκυμμένη πάνω από κάθε έργο ξεχωριστά και προσπαθούμε να το υλοποιούμε μέσα στους χρόνους που προβλέπονται», προσθέτει.
Σχετικά με το project ανάπτυξης αναρριχητικού πεδίου στη Βαράσοβα, ο δήμαρχος Ναυπακτίας τονίζει: «Εκεί λοιπόν, ενταγμένο σε πρόγραμμα χρηματοδότησης Leader, στήνεται ένα πολύ αξιόλογο, Ολυμπιακών προδιαγραφών, αναρριχητικό πεδίο με πολλές αναρριχητικές διαδρομές, το οποίο φιλοδοξούμε να αποτελέσει πηγή αθλητικού τουρισμού και όχι μόνο. Πραγματικά είναι οι συνθήκες μοναδικές και θα αποτελέσει ένα εφάμιλλο των μεγάλων αναρριχητικών πεδίων, ίσως από τα καλύτερα αναρριχητικά πεδία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή».
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης