Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

H Αίγινα εξελίσσεται σε δωδεκάμηνο τουριστικό προορισμό

H Αίγινα εξελίσσεται σε δωδεκάμηνο τουριστικό προορισμό
H Αίγινα εξελίσσεται σε δωδεκάμηνο τουριστικό προορισμό

Στην προσέλκυση νέων επενδύσεων και στη στρατηγική ενίσχυσης των θεματικών μορφών τουρισμού ως έναν σημαντικό παράγοντα που συμβάλλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αναφέρθηκε ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, από το νησί της Αίγινας, το οποίο επισκέφθηκε σήμερα.
Ο κ. Κικίλιας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αίγινας, Γιάννη Ζορμπά και συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους της Επαγγελματικής Ένωσης του νησιού και τοπικούς φορείς, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με την Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας, μέλη της Ένωσης Ενοικιαζόμενων Δωματίων, καθώς και επαγγελματίες του κλάδου.
Κατά τη διάρκεια των επαφών του κ. Κικίλια, επιβεβαιώθηκε η δυναμική πορεία του τουριστικού ρεύματος στο νησί, όπου η πληρότητα αυτή την περίοδο αγγίζει το 90%, με την τουριστική κίνηση να έχει ξεκινήσει ήδη από τον Φεβρουάριο.
Ο Υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε αναλυτικά στις θεσμικές παρεμβάσεις που αναλήφθηκαν από το φθινόπωρο σχετικά με την προσέλκυση επισκεπτών στη χώρα μας από νέες αγορές και στο επιτυχές rebranding της Ελλάδας που οδήγησε στην περαιτέρω ισχυροποίηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και στην ανάδειξη νέων προορισμών σε όλη τη χώρα.
«Η Αίγινα εξελίσσεται σε έναν τουριστικό προορισμό δωδεκάμηνης διάρκειας.
Οι επιδόσεις που βλέπουμε, από την αρχή της φετινής σεζόν, είναι αποτέλεσμα στοχευμένων ενεργειών, σωστής προετοιμασίας και σκληρής δουλειάς», δήλωσε ο κ. Κικίλιας, επαναλαμβάνοντας ωστόσο ότι ταμείο θα γίνει στο τέλος της χρονιάς.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης